God morgen karpe !!

    NY
  • 0

Stod tidligt op igen på denne fantastiske morgen for at se om de lidt større karper var ved at være aktive og evt at se om man kunne få dem i tale, jeg havde lavet en meget spartansk oppakning af diverse grej, pga af der er rimeligt langt at bære grejet !, så jeg nøjedes med at tage en enkelt 10 fods spinnestang med samt fangstnet, popups, boilies, 2 dåser majs, 1 franskbrød, og selvfølgelig min waymaster vægt i 25 kilos udgaven, da jeg før i år har spottet et par gode skæl/spejlkarper som jeg vil skyde til at være på den rigtige side af de 10 kilo. Fik hurtigt foderet pladsen lidt op og søsat flådet, de første 2 timer var gabende kedelige, men så begyndte der at komme lidt mindre fisk ind i fodringen, og fik da også 8 små karper op til det halv kilo som var oppe at vende på brinken, omkring kl 7,00 da solen begyndte at bryde igennem kom der en del større fisk ind og rumsterede samt en en enkelt koibasse, pludselig går flådet stille og roligt under og sætter krogen perfekt i munden, og en konge-fight begynder på spinnestangen, efter 5 minutter ruskeri kan jeg nette en fuldstændig fejlfri spejlkarpe på nøjagtigt 6,6 kilo og 64 cm, så et par hurtige selvudløser billeder samt lidt video af den flotte fisk, sad jeg lige og nød øjeblikket og samlede kræfter til at tage en time mere, der gik nok ikke mere end knap 15 minutter før jeg gir et nyt modhug på en, men denne gang en karpe omkring de 10 kilo, desværre borede karpen sig ned/ind i en lille ø med siv og gamle grene under vandet – typisk, så nu var det vidst blevet tid til at vende næsen hjemaf, og sige mange tak for denne gang.

Genudsætning af karpen her: http://www.youtube.com/watch?v=gdYIRzcByi8

3 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.