Karusser og Suder

    NY
  • 0
  • 1

Suder og Karusser

For første gang i en hel del år, satte jeg mig til at fiske suder og karusser om natten, og denne gang med TAP, det er rimeligt syret, når man sidder der og sigter med stangen efter to knæklys der er tapet fast til rullens “hjørner”.
Samle og skille gik egentligt rimeligt smertefrit, men mine øjne og hænder er ikke hvad de har været, man skulle mene at det var ligetil at sætte et majs eller et par maddiker på en str.12 uden at bruge lys, og det var det også engang, men sådan er det bare ikke mere. Selv brillerne skulle op af kassen til denne lille manøvre. Anyways – denne gang gik det meget bedre end forleden inden varmen kom hvor jeg satte mig samme sted fra kl.6 morgen til 10 formidag og fangede een skalle.
Denne gang mødte jeg op kl 21.30. og satte det hele op i god tid og begyndte cuppingen, hvorefter jeg bare ventede og ventede og ventede, men jeg spekulerede på hvad der var galt, For 10-15år siden var det så godt som sikkert at der inden kl 24 var minimum 6-7 karusser på kiloet samt en suder eller to i nettet, men der skete intet nu, det gamle mønster med bulk 15cm over naphagl no.6 og 5cm til krog str.10. Ville bare ikke fungere og jeg begyndte derfor at experimentere med længere mellem naphagl og krog – fiske lidt over bunden osv osv osv, og det fortsatte til ca. 03 hvor det endelig blev så lyst at jeg kunne se at der ikke var så meget som een eneste boblesky noget som helst sted i alt det vand jeg kunne se fra pladsen, hvilket fik hjernen til at køre i krisestemning.
Det varede ca 1/2 time hvorefter vandet nærmest fra det ene sekund til det andet begyndte at komme til live og bobleskyerne pludselig kom til syne på min plads men ikke andre steder og det var jo konfidence big time, 2 store karudser fik jeg inden jeg krogede en meget stor suder som tog hele min elastik no6 og knak forfanget og efterlod en fuglerede i toppen af kittet. No problem man tager ekstra kittet go fisker på det og der nåede jeg så lige at få 2 brasen og 3 suder inden endnu en stor suder lavede samme nummer, og så er det lige at man bander over at man ikke har røret med ekstra top 1.ere med no.8 elastik i sit holdall.
Det er helt klart at der er sket et eller andet med denne sø siden jeg fiskede den foralvor sidst, fiskene er færre men større nu. Og en 6.er i top3 er ikke nok, der skal en 8.er til nu.

3 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.