3. afdeling af klubmesterskabet i Sorø.

Det var ikke en mørk og stormfuld aften, men istedet en tidlig og ret blæsende morgen, da 2.pinsedag skulle bruges på endnu en afdeling af klubmesterskabet i Sorø.

Lokaliteten var denne gang Tuel sø (ved Søbjerg for dem der kender lidt til søen). Netop dette stræk kan tilbyde et helt fantastisk fiskeri og mulighed for en dejlig natur oplevelse!

De 9 fiskere der var mødt op, fordelt på 3 x junior og resten seniorer kunne hurtigt konstatere at det blæste en smule mere end vores venner på DMI havde skrevet. Uheldigvis havde de helt ret i retningen, da vinden kom skråt ind fra siden. Dette sammenholdt med at tidspunktet netop er der hvor brasnerne gyder, kunne betyde at fiskeriet kunne blive anderledes. Der var dog næsten født optimisme hos enkelte, som fra starten havde en plan, nemlig at få nogle gode plader i nettet!

Jeg havde selv hjemmefra rigget på med både feeder og match, således at jeg vidste at tackler ville lande i samme foderfelt. Foderet var helt klart skruet ind på at der skulle brasner på land.

Peter M lagde hårdt fra land med fine skaller og en enkelt skimmer på match. Jeg havde selv ufatteligt svært ved at styre flåd og line i vinden (der nu havde medført skumtoppe med mellemrum). En hurtig beslutning måtte derfor være at pakke match væk og finde feederen frem, hvilket skulle vise sig at være en rigtigt god beslutning idet der var fisk på min plads. Så i løbet af de næste 3 timer blev der lagt næsten et kilo orm og 0,5l casters ud sammen med feederen, hvilket tydeligt var noget brasnerne kunne li.

Der var denne dag stor forskel i hvordan fiskeriet gik for den enkelte. De steder hvor det var lykkedes at få brasnerne ind, havde det været fint, hvor imod de steder hvor kludder, vind og ikke så mange fisk havde haft en knapt så god dag..

Efter de 4 timers fiskeri hvor Peter M vandt time et og 4 og jeg time 2 og 3, var der lidt spænding omkring resultatet..

Jeg har ikke resultaterne, da jeg havde lidt travlt under pakningen (så er der en der kan ligge dem ind) Men med en forskel på ca. 3kg kunne jeg denne gang løbe med sejren.Vindervægten var på ca. 32kg

Billederne er på vej…

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.