Ny PR i medekarpefiskeri

  NY
 • 0
 • 1

Mandag morgen tidligt op og en tur til en lille sø på Fyn sammen med Andreas Wallstrøm.

Vejret var perfekt, næsten ingen vind og solen der var ved at stå på da vi begyndte fiskeriet.

Jeg havde valgt at fiske med 11 meter TakeApart, et relativt stort flåd på 1,0 – 1,25 gram, dobbelt bulk og en størrelse 12 krog uden modtager. Fodret bestod af majs, 4+6 mm pellets, Browning Betain Mussel mix og Browning Big Fish. På krogen fiskede jeg med en enkelt majs, nogle gange 2.

Andreas havde valgt at fiske med 9 meter TA og små flåd (efter vi var færdige fandt vi ud af at han havde ca. 20 cm lavere end mig).

Jeg cuppede foder i på 2 pladser ud til siderne og efter ca. 10 min. var dagens første skælkarpe i nettet = 1,9 kg, sikken en starte og det skulle vise sig at blive en super dag, ialt 30 karper på 4 timer og 31,3 kg ialt. Andreas havde et mindre godt fiskeri, det blev kun til 3 karper og nogle skaller (øv), men næste gang får han min plads og jeg prøver en anden.

Jeg havde også 3 karpe på som jeg ikke kunne holde, så næste gang jeg besøger søen er det med elastik i 2 led i stedet for 1, man skal jo lære hele tiden.

Jeg tager snart til England, så jeg skriver lidt om turen når jeg kommer hjem igen.

3 replies
 1. Peter Juul Hansen
  Peter Juul Hansen says:

  Hej Bjarne

  Det er squ en god fangst !!

  Har selv været ude de 3 sidste dage:
  Lørdag morgen efter karper med tap, hvor jeg fik ca. 20 kg.
  Søndag morgen med tap i Vissenbjerg sammen med Alex, hvor jeg fik 10-12 kg brasen, suder, karusse og små karper.
  Og igår morges mandag, igen med tap: Her havde jeg store problemer med sky karper. Havde en del fisk på pladsen, men fik kun 3 stk. Den sidste svømmede i åkander, og jeg gik ud i vandet for at vikle linen fri. Vanddybden var kun 25 cm – det lave vand, ingen vind og sol har nok gjort fiskene sky – med fantastisk vejr at fiske i.

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.