En stille morgentur !!

    NY
  • 0

En kort medetur til den mellemstore sø her i det fynske, på en dag her sidst i maj og som var temmelig kold men fiskes det skulle der altså, så ankom til søen kl 05,30 og fik pakket tappen ud i 11 meters længde og monteret op med et lille 1 grams gennemløbs flåd igen og en 12`er krog, fik cuppet 8 kugler foder ud på distancen, fodret var tench modellen fra browning med fiskemel i – den dufter fantastisk

Der skulle gå en lille time inden de første sudere afslørrede sig i fodringen, det lykkedes da heldigvis også at overliste 3 fine sudere op til ca 1,5 kg samt en rigtig fin guldkarusse på 0,75 kg, ialt blev det til 6,4 kilo samlet på denne stille morgen hvor fiskene ikke rigtigt var i hopla.

Se mere på: www.allans-medeside.dk

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.