EM Merida 2012, update – Lørdag 16-6

    NY
  • 0
  • 1
  • 2

Spain Update – Lørdag

Efter udpakning og grej og et par turer i poolen, stod der lørdag fiskeri på programmet. Da Landsholdet var hernede til VM i 2010, fiskede de i en sidekanal før selve træningsugen. Netop denne sidekanal var denne lørdag stedet hvor der skulle flex på klingen. Dengang i 2010 blev der fanget 10-20 kg. carrassio og karper pr. mand, så forventninger var høje!

Efter 1 god times kørsel (lidt frem og lidt tilbage), var vi endelig ved vandet. Vi var ikke de enste, der denne dag havde fået denne idé. Både Ungarn, Ukraine, Sverige og England var allerede igang med at fiske.

Der blev derfor hurtigt smidt grejet ud af bilen, og efter kort tid var vi klar den det vildeste karperæs.

Der var dog også fisk start, dog lidt mindre end forventer. Stig og jeg landede begge et par løjer i starten. Og netop løjer var denne dag et stort problem. Den eneste agn de ikke rørte var majs, og vi fiskede alle kun med denne ang. Dette bar dog frugt for Hr. Møller. Lige over ½ timer havde han første Carrassio på ca. 300 g. Det sprædte lidt optimisme blandt os. Men der skulle gå ca. 30 min. inden der var større fisk på land igen. Denne dag var jeg heldig at kroge en lille Carrassio på også ca. 300 g.

Efter 3 timers fiskeri, skulle der spises madpakker, og vi fang noget med mulen, da forventninger var høje, men fiskerier forfærdeligt.

Efter pausen fik Stig endvidere en Carrassio på ca. 300 g. også på majs. Men dette var også den sidste fine fisk denne dag. Da vi kort tid efter valgte at smide grejet i bilerne igen, og vente næsen hjemad.

Mandag starter træningen for alvor. Grejet bliver nu (søndag aften) toptunet, og de sidste småting bliver talt igennem.

Næste update forventes mandag aften!

Casper

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.