Status og godt med fisk i Senior DM vandet.

  NY
 • 0
 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5

Der var i weekenden tilmeldt 9 hold til senior DM og der er plads til mange flere, husk at sidste tilmelding er d. 20.07.2012 (se programmet under kalenderen).

Der er iøvrigt besluttet at lave om på sektionerne, således at der skal fiskes i 4 forskellige søer.

A – sektion i Haraldsted Sø på dæmningen (parkering Ejlstrupvej 162, 4100 Ringsted v/ klubhuset).
B – sektion i Gyrstinge Sø på skovsiden (parkering Øvej 14C, 4100 Ringsted, der er snak om at bommen bliver åbnet, så der kan køres ned til sektionen)
C- sektion i Pedersborg Sø (parkering på Peter Damsvej, 4180 Sorø, nedgang til søen via stien mellem husene nr. 49-51).
D- sektion i Tuel Sø (parkeringsforholdene er lidt vanskelige ved Tuel Sø, nedgang til sektionen udfor Søbjerg 3, men her må der ikke parkeres !!!, derfor kør derned og sæt grejet af og kør tilbage og parker i rabatten, dog således at andre biler også kan komme forbi, fiskerne kan med fordel hjælpes med at kører frem og tilbage, så de ikke skal gå så langt, der er bedst parkeringsmuligheder udfor Søbjerg 2, 4180 Sorø ude i rabatten (tæt på landevejen).

Søndag d. 17.06.2012 var det godt gang i træningen, ISK fiskede i Gyrstinge Sø, Team Preston i Tuel Sø og Team Browning i Pedersborg SØ, jeg ved ikke hvad de andre fangede, men vi fra Team Browning hygge os.

Det var første gang at 3 af os prøvede at fiske i Pedersborg sø og den er dyb !!. Vi prøvede forskellige metoder takeapart, pole, bund og match og selvom det blæste godt fra syd fik vi alle nogle gode vægte nogle bedre end andre. Dagens højeste vægt fik Mads Pedersen med 58,1 kg på 5½ times fiskeri, om det var fordi han brugt casters fra Ækvator Sport vides ikke eller er det bare fordi han er god ?

Jeg skulle iøvrigt hilse fra Ækvator Sport og fortælle, at han som et forsøg har købt nogle casters hjem som han har i fryserne, hvad de koster kan jeg ikke huske.

Med venlig hilsen

Bjarne Johansen
Team Browning

6 replies
 1. superadmin
  superadmin says:

  Team Preston fik mellem 8 og 42 kg i Tuel Sø, glimrende fiskeri efter primært brasen. Dem der ikke havde så høje vægte fik også en del skaller. Morten Gnalling stod for dagens overraskelse med en rimte på 800g.

  Mht. parkering ved Tuel Sø, så er der en parkeringsplads på landevejen lige overfor vejen der hedder “søbjærg”. Den brugte vi, og der er god plads.

  Med eller uden casters, så plejer mads nok at vide hvor brasnerne står 🙂

 2. Bo P.
  Bo P. says:

  Vi skal nu fiske i fire meget forskellige vande. Må der fiskes stående/siddende på platform i vandet uden at man kan nå land? Hvis ja, gælder det så for alle vandene, og hvor langt ud må man gå?

 3. Bjarne
  Bjarne says:

  I programmet står der følgende: Beskrivelse af fiskevandet: Det er 10 år siden, at der sidst blev afholdt senior DM i disse vande. Siden er vandstanden faldet med ca. 1 meter i Gyrstinge Sø. Vi forventer at lave 1 sektion midt på dæmningen og 1 sektion på skovstykket i Gyrstinge Sø og 1 sektion på dæmningen og 1 sektion på Valsømagle strækningen i Haraldsted Sø (i denne sektion skal man stå i vandet, man må stå ud til knæene og det er ikke et krav at man skal kunne røre land). Når vi har tjekket sektionerne nærmere, vil der komme en endelig udmelding på http://www.medesiden.dk.

  Jeg har talt med Peter og som i ved er 2 af de planlagte sektioner udgået og erstattet af Pedersborg Sø og Tuel Sø, reglerne for disse søer vil være den samme som vi havde i Haraldsted Sø på Valsømagle strækningen. I Pedersborg Sø bliver der hurtigt dybt og det er begrænset, hvorlangt man kan gå ud uden at drunke, modsat Tuel Sø, hvor man kan gå længere ud. Peter M. arbejder på at skaffe nogle standpladsskilte, som kan placeres ude i vandet og så er det meningen at man må gå ud til disse, dette skulle svare til knæhøjde. Om der bliver sat sådanne skilte på i Pedersborg Sø ved jeg ikke, men der tror jeg ikke at problemet bliver så stort.

  Håber at det var svar på Bo´s spørgsmål.

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.