Drømmesuder

  NY
 • 0

Suderen ER vores smukkeste fisk!! (det tror jeg Allan er enig i) – jeg har brugt det meste af min fisketid i juni på jagten efter de store sudere inden gydningen. På min sidste overnatning efter storsudere i år, udriggede jeg de sædvanlige 3 stænger med method-feeder, 8 cm forfang, og en 10mm tutti-frutti boilie fra Browning. Foderet var 1 kg Big Fish og 1 kg Halibut BBQ, tilsat lidt sort farve, dåsemajs, og 4mm pellets. Kl. 5.30 blev den stille morgen afbrudt af et vildt udløb, og en tung fight startede. Der var lidt nerver på, inden den store fisk gled i nettet – men sikke en fisk. Rystede noget på hænderne da jeg målte længden: 60 cm! Med den længde og den tykkelse var det en kæmpe der lå og ventede på at blive vejet. Vejeslyngen blev fugtet, vægten nulstillet – vægten sagde 4,45 kg !!! Drømmesuderen jeg har ønsket i årevis, og brugt temmelig mange overnatninger for at fange – Fantastisk!! – og utroligt hvor hurtigt jeg glemte alle de dårlige overnatninger…..

4 replies
 1. Allan Nielsen
  Allan Nielsen says:

  Hej Peter
  Kunne godt høre på dig i telefonen, at du var helt oppe at kører..
  Jeg er selv fuldstændig chokket over min suder på 3,4 kg..
  Og din er 1 kilo tungere – det er sku verdensklasse..!

  Når nu vi ved hvor svært det er at fange en suder over de
  Magiske 3+, og så især vest for storebælt..!

  Endnu en gang tillykke…:-)

  Ses – Allan

 2. Peter Juul Hansen
  Peter Juul Hansen says:

  Tak for det 🙂 Fantastisk oplevelse, armene er ikke helt nede endnu. Er igang med at pakke grejet til 2 uger i Frankrig – det plejer også at være sjovt – selvom vejrudsigten dernede ikke er imponerende lige nu…

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.