Guld Drømme !!

    NY
  • 0

Var på denne tidlig morgen over for at lure lidt på den mellemstore sø, men kunne hurtigt konstatere at suderne nu var gået på leg, men var alligevel optimistisk da det jo ikke er alle fisk der går på leg på samme tid, så jeg riggede hurtigt matchstangen ud med det lille waggler flåd monteret og en 12`er krog, fik også fodret sparsomt op med det sædvanlige suderfoder. der gik heller ikke lang tid før der var aktivitet i mit foder og kunne i løbet af de næste par timer lande en god håndfuld sudere alle over kiloet, og så var der pludselig stilstand en lille time, og jeg sad måske også lidt og lukkede øjnene, da der endelig skete noget forsigtigt ved mit waglerflåd, der svagt rejste sig et par millimeter og jeg tar`chancen og gir et forsigtigt modhug og fisken var kroget, denne fisk var virkelig godt sur og ville ikke sådan lige give op, et øjeblik tror jeg at det måske var en suder igen, men så gav fisken op og kom til fangstnettet hvor jeg chokerende kunne se at det var en super flot guldkarusse på 1,0 kg, så efter et par hurtige fotos og en kort beundrings tid blev skønheden genudsat, og der var klokken også blevet tæt på 7,45 og huggene ophørt og besluttede at det var på tide at vende snuden hjemad igen.

Mvh. Allan – Team Browning DK
www.allans-medeside.dk

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.