Feeder hygge

  NY
 • 0
 • 1
 • 2

Jeg havde hørt rygter om at der var fanget en enkelt af de store bamser i skanderborg og opserveret en del så jeg fik lokket mads med derop for at fiske lidt feeder. Efter vi havde fodret op gik der ca 30 min så havde mads den første plade på krogen. Det var dog en “mindre” fisk på 2,5kg. Jeg havde lovet ham ny PR brasen så han var max opsat på at den skulle komme. Stille og roligt for vi gang i fiskene. Og hvilke fisk. Det er store fisk med flere over 4kg. Mads fanger også enkelte skaller op til 5-600gr. Jeg holder mig til de brune bamser og en enkelt aborre. Da vi har fisket i 4 timer dør mit fiskeri og mads får stadig en fisk i ny og næ så jeg er sikker på at han har slået mig men en go slutspurt fra min side med 5 fisk de sidste 45 min redder min røv. Mads ender på 79kg fordelt på 22 brasen og ca 10 skaller. Jeg ender på 86,5kg fordelt på 23 brasen og en aborre. Vi vejer en enkelt af mads`s største fisk til 4,7kg(PR)
Den efterfølgende uge er mads på pletten et par gange og fiskene er bare væk. Den ene tur gir 2 brasen plus 20 skaller og den anden gir nul fisk. Mærkeligt vand!!!

Mvh Søren

4 replies
 1. TK
  TK says:

  Fine fangster… sidder og bliver meget misundlig, sider herhjemme med hånden bundet ind til den store guldmedajle
  🙁
  Søren vil de stadig ikke have orm på krogen?

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.