Svære sommer skaller – Med Video

    NY
  • 0
  • 1

Et overnatnings sats til en rigtig stor sø hvor jeg denne gang ville fiske efter gråskaller, så ankom til søen omkring kl 19 og fik fodret godt op med en blanding af big Fish, gardon fra det tyske grejmærke browning samt lidt ørredpiller, halve boilies og selvfølgelig dåsemajs, pladsen jeg normalt fisker på i søen er der omkring 2 meter dybt et godt stykke ud i søen, men med synet af det et store grødebælte der desværre er kommet til siden vi sidste gang besøgte vandet, og som desværre gik lige så langt rundt i søen som øjet nu kunne række (Pis Pis). så med den meget grøde valgte jeg at placere de 3 karpestænger med methode feeder og gummi majs monteret på håret, ude på ca 70-80 meters kaste afstand, også satste / håbe på at på at kunne trække skallerne eller måske en karpe stille og roligt gennem grøden.

Nå – men så var det ellers at vente, omkring kl 22 havde jeg det første dropback og en lille skalle kunne nettes med karpenettet, What – En skalle på 500g jeg har aldrig fanget en skalle under 800g i denne sø før, så nyt dej blev klemt om blyet og tacklet søsat igen, de næste ca 24 timer mistede jeg 4 skaller i grøden som desværre satte sig, det er svært at sige om det var en rekordfisk imellem, for de efterfølgende 4 skaller der kom ind og vende blev også vejet på min 5 kilos salter vægt, de 4 vejede 0,800 – 0,850 – 0,975 og så den på billedet som vejede 1,025 kg og målte nøjagtigt 40 cm. Inden jeg pakkede ved omkring 20,30 tiden havde jeg et enkelt bib mere som desværre ikke blev hængende, det sidste forfoder samt de 3 åbne dåsemajs blev smidt ud i en anden sø på vej hjem som meget snart skal besøges.

Ialt en fin men stille tur – Med kun 5 skaller på land + de 4 mistede.

Video med genudsætning af gråskalle på 850g: http://www.youtube.com/watch?v=9YBDT2ToxLo

1 svar

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.