Chokerende Spejlkarpe – Med Video

    NY
  • 0
  • 1

Efter flere sats i forskellige vande med ret sølle resultater, skulle turen så gå til konsortie vandet som jeg også har gået og småfodret lidt i dagene op til netop denne tur, nå men ankom til søen kl ca 18 i lettere støvregn og blæsevejr men vejrguderne havde lovet ophold med lidt sol og ikke så meget regn mandag så det tog jeg nu med oprejst pande.

Video kan nydes her: https://www.youtube.com/watch?v=G6CPPijW9Qs

Så fik hurtigt slået Nash titanen op og rigget stængerne til med method feedere og blandet foder som igen bestod af: 1 kg Beatin Mussel Mix og 1 kilo bigFish fra tyske browning tilsat lidt sort betonfarve og selvfølgelig de 2 størrelser ørredpiller og dåsemajs og lidt delte boilies, på rigsene valgte jeg at montere 2 stænger med gummimajs poppet up med gult skum, den sidste stang valgte jeg en popup gul neon boilies i 16mm fra franske starbait, nu kunne rigsene endelig blive lagt ud på pladserne + fodret op uden om, derefter blev der godt nok stille og klokken nærmede sig 21 og fik derfor tændt op på gasblusset og den medbragte aftensmad som bestod af pasta og kødsause, efter at have spist fik jeg et forsigtigt drop-back, men der var intet at mærke i tilslaget (PIS) så gik så til ro i posen i håb om der ville ske noget i løbet af natten, klokken skulle blive 03,00 da min venstre delkim bidmelder kørte for fuld skrue, jeg fumlede lidt med soveposen og skoene og hjertet det pumpede på overarbejde, og fik givet et hårdt tilslag og denne gang var der sku fast fisk, den føltes faktisk som en mindre fisk i starten af fighten men efterhånden som den nærmede sig land spurtede den atter afsted men med retning mod et stort udhængene træ som jeg vidste også gik et stykke under vandet, men heldigvis fik jeg den vendt med retningmod fangstnettet og fik tændt pandelygten og fik et choc af de helt store, det var sku en monster fisk og helt sikkert en ny pr. i spejlkarpe, så benene de rystede endnu mere end de gjorde i forvejen men i fangstnettet kom den.

Vægten sagde præcis 12,8 kg og en længde på kun 80 cm hvilket var fuldstændig fantastisk, da min gamle rekord for spejlkarpe var på 11,2 kg – fanget for 15 år siden, fisken blev hurtigt sakket og jeg kunne gå veltilpas gå i posen igen, resten af natten forløb uden den store dramatik, klokken blev 8,00 og jeg fik tilkaldt 2 vidner

Mvh. Allan – Team Browning DK
www.allans-medeside.dk

3 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.