Opvarmning til DM

Der bliver fisket på livet løs i de 4 DM-vande for tiden, og Team Preston havde således en mini-træning med 2 medlemmer torsdag og fredag i denne uge.

Torsdag udviklede sig lidt til en maraton-træning, dog ikke udelukkende pga. fiskeriet, mere om det senere 🙂

Vi startede i Gyrstinge, der viste sig fra sin venlige side med kun en svag vind og minimal regn, hvilket gjorde det noget lettere at styre tacklerne. Fiskeriet var dog ikke super-hot, så på trods af en tidlig brasen til jeg selv, så måtte vi vente et godt stykke tid før der kom aktivitet på pladserne. Da der endelig skete noget var det med Larsen i førertrøjen, så jeg måtte pænt tage til takke med de krummer der faldt af 🙂 Vi havde fra morgenstunden selskab af Dan og Michael fra Ishøj, der var forbi for at hente grej fra Peter, men de kørte dog igen lidt inde i fiskeriet.

Resultatet blev ca. 15 kg til undertegnede og ca. 20 kg til Larsen, hvilket vi egentlig var ok tilfredse med. Nu var det tid til en tur til Haraldsted, men da Larsen havde parkeret sin varebil solidt i et mudderhul, måtte vi tænke lidt alternativt. Vi forsøgte at trække den fri, men det gik ikke, og Larsens grej blev derfor læsset over i en anden bil, og vi kørte til Haraldsted, og ville så trække varebilen fri senere. Til info, så er græsset bag pladserne meget blødt i områder, og man skal derfor passe på med at køre helt ned til pladserne.

I Haraldsted satte vi os midt på strækket, så vi undgik grødehelvdet på de første pladser. Vi pakkede standard-udrustningen frem, i form af en 7m, og igen viste Larsen sig fra sin stærke side, da han havde markant flere fisk på polen end jeg selv. Han lykkedes tilmed med at få en brasen på pole, og så er man for alvor bagud. Da vi pakkede sammen henad 19-tiden havde Larsen anslået 12 kg, mens jeg havde ca. 8 kg.

Fredag stod der pedersborg på menuen, og vi valgte igen nogle gode, velafprøvede pladser. Efter at have blandet nyt foder startede vi fiskeriet, og vi må sige at der er mange fisk i Pedersborg. Der var nemlig non-stop action fra start af, og vi hev den ene fisk efter den anden. Da vi var færdige med dagens fiskeri havde jeg anslået 12 kg, mens Larsen måtte nøjes med lidt mindre.

Vi ses til DM 🙂

1 svar

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.