Flotte skaller

    NY
  • 0
  • 1

Lørdag var jeg inviteret med Mads til hans sø med flotte rudskaller. Vi mødtes 5.00, og begyndte straks at pakke grejet ud. Ville begge fiske med 6 m pole, og satse hårdt på at fange at par af søens store rudskaller. Jeg blandede 4 kg Grand Slam med et par kg ler og en masse dåsemajs. 6 grams poleflåd, 0,18 hovedline, 0,16 forfang og en 10ér krog. Et eller to majskorn som agn. Vi satte os tæt på hinanden, og fiskede på hver kant af en fælles fodring. Der var godt gang i skallerne fra starten. Mads var dog temmelig stille – havde vist fået en ”madforgiftning” aftenen før – det var ikke noget med for meget rødvin nej nej. Jeg fiskede godt 4½ time, Mads noget mindre da han lige skulle hvile sig lidt ind imellem. Dagens fangst blev for mit vedkommende 57 kg skaller, med største gråskalle på 1100 gram, og største rudskalle på 1200 gram. Mads med 34 kg – men de mange hvilepauser forhindrede ham ikke i at snuppe dagens største fisk, en flot rudskalle på 1400 gram!

1 svar

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.