Ændring af sektion ved Senior DM 2012

Vigtig meddelse til alle der skal fiske / kommer og kigger til Senior DM 2012.

P.g.a. grødeproblemer på dæmningen i Haraldsted Sø er det idag blevet besluttet at flytte denne sektion til den anden ende af Haraldsted Sø, nemlig til det bedste sted i søen jvf. Ringsted Sportsfisker Forening.

I finder den nye sektion ved at kører til Valsømaglevej 37, 4100 Ringsted, hvor I kan parkere bilen på vejen ved gården og gå via en offentlig sti ned til søen. På et tidspunkt skal i gennem en fold med får, så husk at lukke lågen efter jer.

Fredag d. 27.07.2012 vil Sorø lave pladserne i søerne, efter sigende skulle der være mange skaller og brasen på strækningen, det skal påregnes at I skal stå i vand til skridtet, så husk waders og lange ben til platformen. Der fiskes hovedsageligt pole, bund og match/slider.

Med venlig hilsen

Bjarne Johansen

5 replies
 1. Kærgaard
  Kærgaard says:

  Hej Bjarne.

  Det er ved at være DM tid.

  Kunne man ikke afmærke på et kort, hvor sektionerne ligger i de 4 forskellige søer, og evt. hvor der parkeres? Jeg har flere gange forsøgt mig med at finde de forskellige sektioner ud fra din beskrivelse, men uden held. Jeg tror der er flere af os langvejs fra, som ville kunne ha gavn af sådan er kort.

  – Bare en forespørgsel

  Vi ses til DM

  Casper

 2. Peter M.
  Peter M. says:

  Der er 14 tilmeldte hold: 3 x Preston, 4 x OSK, 3 x Ishøj, 2 x Bellinge, 1 x Sorø og 1 x Kokkekompagniet. Oversigtskort er under udarbejdelse og vil blive oploadet snarest.

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.