På fisketur med facebook ven

    NY
  • 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4

Ved lystfiskeriet dag i 2011, kom der en junior (Tobias), han er nevø til en af mine gamle fiskekammerater fra O.S.K. dengang tilbage i 1980 = Claus Klevang, såfremt der er nogle der kan huske ham.

Tobias fandt mig på facebook og vi blev venner, vi har nu været ude og fiske sammen 2 gange, sidste gang i Søndags, hvor vi var et smut i Odense Å, det var først gang at Tobias og hans kammerat Oliver fiskede i strømvand.

Jeg havde fortalt dem, at det var mere svært at fiske i strømvand og fortalte dem hvordan de skulle fodre og hvordan man kunne bruge ler i fodret for at få det til bunden. Til dagligt fisker de begge i OSK og om mandagen skulle de begge en hel dag ud til Stig og fiske, så de kommer noget ud de 2 knægte (bare det var mig).

De fangede begge fisk. Tobias fiskede på 2 pladser og fangede ca. 10 fisk, mens Oliver havde ca. 20 fiske og 1,46 kg, jeg sad lidt længere nedstrøms og fangede 18 fisk = 2,60 kg på 4 timer. En hyggeligt søndag, med mere trafik på vandet end action under vandet.

God sommer.

Bjarne Johansen, Team Browning

2 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.