Magnus og Oliver’s første medetur.

  NY
 • 0
 • 1
 • 2

Jeg havde den fornøjelse, at have Magnus og Oliver med ud at fiske, de er henholdsvis 8 og 10 år. Det var deres første fisketur, og de var meget spændte, da jeg havde lovet dem, at de nok skulle fange nogle fisk. Da vi ankom til den lille lokale sø, bar vi grejet ned til hvor de skulle fiske. Der blev sat 2 boxe op med et keepnet til hver. Herefter blandede vi noget skalle foder sammen, de fik forklaringer om hvordan fodret virkede. Da fodret var fugtet første gang gik vi i gang pole stængerne, hvor de hver fik en 4 mtr pole med et 2 gr. flåd. Jeg målte hurtigt dybden for dem og tjekkede lige fodret af en sidste gang. Nu kom vi til det jeg var lidt nervøs for, det var maddikerne. De synes de var ulækre og jeg måtte også sætte på for dem først gang, men herefter klarede de opgaven selv, da de så hvordan skallerne bed på. Der var stor glæde, da de begyndte, at fange nogle skaller. Der blev fisket med majs og maddiker og kastet godt med foder ud på pladsen. Det blev torden og vi måtte stoppe, men vi skulle da lige veje og tælle fiskene.

Magnus fangede 1.120 kg og 19 skaller.

Oliver fangede 0,930 kg og 20 skaller.

Det var en super hyggelig dag med to drenge, der virkelig lyttede til hvad der blev sagt, måske to kommende medefiskere. Der var kun en fejl ved dem, det var deres OB hatte. Jeg må lige have fat i et par Browninge cap til dem.
Efter sådan en tur husker man selv den første fisketur man var på.

Venlig hilsen.

Jakob Team Browning

4 replies
 1. Jakob
  Jakob says:

  Torben, jeg ved jeg ikke kan overtale dem til en FC Fyn cap, men kan jeg så bare lokke dem i en Browning cap, er jeg også godt tilfreds. Du kan jo åbentbart huske at jeg holder med FC Fyn. Hvornår skal vi se dig til noget mede?

  Peter det er altid hyggeligt, at tage nogen med ud at fiske, som aldrig har prøvet det før, især sådan et par knægte som lytter efter hvad der bliver sagt.

  Jeg kan kun anbefale, at vi alle prøver,at få fat i nogle drenge, så vi kan få flere igang, vi er jo ikke for mange.

  Med venlig hilsen

  Jakob Team Browning

 2. TK
  TK says:

  Hej Jakob… er lige starte på arbejde igen, i dag efter 5 uger sygemelding, efter en ny opertion i hånden, fik at vide det ville tage mellem 4 og 12 uger eftre hvoe meget de skar, det er grunden til mit fravær og afbud til DM, men kommer til Odense å stævnet

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.