Hygge tur til Odense å.

    NY
  • 0

Jeg tog en tur til Odense å, da jeg ikke har fisket der længe. Jeg ville gerne have siddet tæt på Tietgen broen, men der var så mange bjørnekløer og dem havde jeg ikke lyst til at fælde. Jeg valgte i stedet at sidde bag børnehaven. Her valgte jeg at fiske 13 m. take a part med 2 gr. poleflåd, det blev dog aldrig noget superfiskeri.
Jeg stoppede efter 4 timers fiskeri, hvor jeg indvejede 9 kg skaller, samt et par små rimter og aborre. Der kom en sød pige forbi, som jeg lige fik overtalt til at tage et billede af mig på min mobil. Hun spurgte desværre ikke efter mit mobil nr.

Med venlig hilsen.

Jakob Team Browning.

2 replies
  1. Bjarne
    Bjarne says:

    Hej Jakob godt at se at du er ude og træne lidt, jeg har selv tænkt på at jeg vil prøve at få nogle turer til Odense Å, de næste par uger for at tjekke nogle forskellige pladser ud. 9 kg på 4 timer er helt sikkert godkendt. Ses Bjarne

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.