XL brasener på let feeder – Med Video

  NY
 • 0
 • 1
 • 2
 • 3
 • 4

Den 1 August skulle bruges på et feedersats til den store jyske sø efter brasen, ankom til søen kl 14 og fandt en fin plads, og riggede en enkelt feeder stang ud som blev klipset op på 30 meter, blandede 2 ½ kilo foder som til dagen fiskeri bestod af BigFish, M7, GlamSlam fra browning og igen tilsat sort betonfarve. derefter blev feederen kastet ud 12-15 gange fyldt op med carsters og klippede orm og enkelte majskorn, nu skulle der endelig fiskes så satte den sædvanlige krogagn (maddikker) som virker perfekt i denne sø, efter knap 30 minutter havde jeg første fisk som var en aborre på halvkiloet, næste fisk var en fin gråskalle på 600 gram, efter de de 2 fine startfisk kom der så sandelig en stime småskaller ind på fodret som jeg måtte kæmpe med den næste times tid, endelig kom der lidt ophold i huggene fra de små fisk, nåede kun lige at tænke tanken Hmm. mon de brune bamser havde fundet mit foderguf, og ja det havde de for pludselig stod jeg med flex på klingen og en fin brasen på 3,6 kg gled ind i fangstnettet, de næste 4 timer kom yderligere 4 brasen mellem 3,8 og 4 kilo, samt mine 2 nye PR. rekorder med fisk på 4,8 kg og 65 cm og den største flotte brasen på 4,95 kg og 65 cm, hvilket gav en samlet vægt på 33,15 kilo…

Video: http://www.youtube.com/watch?v=RlzHWJQVNLk&feature=plcp

Mvh. Allan – Team Browning DK
www.allans-medeside.dk

3 replies
 1. Allan Nielsen
  Allan Nielsen says:

  Jeg havde 1 kilo orm som det var ved at være tiden til at få brugt, om det havde nogen effekt ved jeg ikke, prøvede flere gange med orm på krogen, men så bliver der godt nok stille – så de bliver hurtigt erstattet igen af en 6-8 maddikker igen på 10’er krogen…

  Mvh.

 2. alienloop
  alienloop says:

  Alt for vildt 😀 …. Sidder og tænker jeg ville være villig med at flytte bolig for at komme i nærheden af sådan Brasen 🙂 Ynglings fisk… Super at se DK stadig har gode vande med fine plader 😛

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.