Nyt blod til medesektionen

Der kommer til at ske nogle ændringer i medesektionen til det kommende medemøde, da jeg har valgt at prioritere job og familie højere fremover. Med andre ord skal der findes en ny kontaktperson til DSF.

Jeg har ladet nyheden sive i de sidste par uger, og lægger det nu også på medesiden, så alle er opdateret på situationen. Jeg håber der er tid nok indtil medemødet, til at der kan blive fundet en løsning som alle klubber kan være tilfredse med.

Det jeg har lavet hidtil er flg.:

– Kontakt til DSF (bl.a. budget for medesektionen, beretning til kongres o.l.)
– Nyheder fra DSF til medefiskerne (meget begrænset)
– Planlægning af medemøde, vært for medemøde.
– Opdatering af mederegler efter medemøde
– Sparringspartner i tilfælde af tvivl om medereglerne

Derudover har jeg også stået for hjemmesiden, men det er helt frivilligt, og er altså ikke en del af det at være kontaktperson for medesektionen. Hvis man ønsker det, kan medesiden køre videre i sin nuværende form, og jeg skal gerne stå for at vedligeholde siden. Hvis man ønsker at lave en ny side er det også ok med mig, det vil ikke blande mig i.

7 replies
 1. Bjarne
  Bjarne says:

  Hej Rikard jeg vil blot skrive, at jeg syntes du har gjort et rigtigt godt stykke arbejde i medesektionen, det skal du have tak for, men jeg forstår dig godt for med et barn og nyt job så er der ikke timer nok i døgnet. Jeg er meget glad for at du vil fortsætte med at kører siden videre, idet den er uundværlig. Jeg håber meget at der findes en der vil overtage jobbet som kontaktperson til DSF.

 2. bennymus
  bennymus says:

  ligeledes forståelse herfra… Glæder mig meget over at du vil køre medesiden videre!! Vi er ikke så mange, så denne side holder sammen på os… Tak for det gode arbejde…!

 3. Fossdanmark
  Fossdanmark says:

  Tak til Rikard. Først tak for dit arbejde for dansk mede. Mede siden er super ,en stor hjælp for nye , og for de aktive til at holde kontakten med den lille gruppe af fiskere fordelt i hele landet. Hvem skal så tage over ? Har du et foreslag BJARNE 🙂

 4. Bjarne
  Bjarne says:

  for medesektionen, jeg tror at der er brug for nogle nye og friske personer, der virkelig brænder for at gøre et godt stykke arbejde, jeg har p.t. rigeligt med familie og jobbet. Bjarne

 5. tokio
  tokio says:

  Jeg forstår dig – det er det med prioritering! Den gang jeg blev far første og anden gang fik jeg ikke fisket mere end 3-4 gange om året de næste 15 år, så jeg forstår dig udemærket! Nu, da mine børn er blevet “voksne”! (Jeg tvivler nogle gang selvom de er 19 og 21 (og gift)!) prioterer jeg mit fiskeri endu mere, da jeg ved hvor meget jeg værdsætter det! Hvis den dag skulle komme, hvor jeg ikke kan set mit flåd for enden af linen mere, så………! Det kræver sim nand til at fortsætte det du slipper her. Jeg ved ikke, om jeg er den rigtige! Har dog prøvet lidt af hvert!

 6. ulrik møller
  ulrik møller says:

  Hej Rikard Mange tak for din store indsats , du har virkelig få lavet mange gode ting for dansk medefiskeri , og det er en glæde at høre du vil forsætte med medesiden da den trækker dansk medefiskeri hver dag 🙂
  Hilsen Ulrik

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.