2. runde af Feederudtagelse 2012 – Ollerup MED BILLEDER

    NY
  • 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

2. Runde af feederudtagelsen skulle denne weekend afholdes i Ollerup på sydfyn.

Kun 7 var lørdag mødt op til lodtrækningen. Denne dag var præget af mange fisk på næsten alle pladser. Søren Lindegård fik allerede første brasen efter kun små 5 min. Jeg fik selv 2-3 hurtige fisk, hvorefter det så gik helt død. Dette mønster var der efter dagens indvejning flere som kunne nikke kendende til.

Vægtene lørdag:

Plads 1 Søren Lindegård 30,0 kg NR 2
Plads 2 Mads Lau 19,6 kg. NR. 4
Plads 3 Casper Kærgaard 58,5 kg. NR 1
Plads 4 Tim Percival 19,4 kg. NR. 5
Plads 5 Søren Sørensen 29,1 kg. NR. 3
Plads 6 Morten Kirkegård 14,9 kg. NR. 7
Plads 7 Morten Jensen 17,5 kg NR. 6

Søndag startede ud med en meget vildt regnvejr, som kom bag på mange af os, da DMI havde lovet rigtig varmt og solrigt vejr. Ole Haugnes var denne dag også at finde i feltet, så banen var kridtet. For dem som har fisket lidt i Ollerup, er det ikke nogen hemmelighed at 2. dagsfiskeriet ofte er dårligere end dagen før. Så vi var spændte på om vi i dag skulle andre på denne statistik. Startskudset lød kl.9.20 og der blev fodret med de store feedere. Efter heavybaiting fik Ole Haugnes på plads 8 allerede Brasen i første kast. Dog kunne resten af dagen ikke følge trop. Vinderen skulle findes mellem Tim, som havde mange fisk, mig selv som havde haft okay stabilt fiskeri, og så de to “up comming” fra Kolding, Søren Lingegård og Mads Lau, som denne dag også havde rigtig mange fisk.

Vægtene søndag:

Plads 1 Tim percival 30,2 kg. NR. 2
Plads 2 Søren Sørensen 22,2 kg. NR 6
Plads 3 Morten Jensen 25,8 kg. NR. 5
Plads 4 Mads Lau 26,8 kg. NR. 4
Plads 5 Søren Lindegård 27,8 kg. NR. 3
Plads 6 Morten Kirkegård 19,85 kg NR. 7
Plads 7 Casper Kærgaard 43,8 kg. NR. 1
Plads 8 Ole Haugnes 3,3 kg. NR. 8

Alt i alt en super fin weekend i det sydfynske, med god mad, drikkelse og div. 🙂

Casper Kærgaard

2 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.