Små men mange fisk i finalen i Skovsøen i Odense

    NY
  • 0
  • 1

Det var blevet finaletid i årets Odense Å / Skovsø stævne som blev arrangeret af OSK (Ole Knudsen) og Team Browning (Bjarne Johansen) samt Ækvator Sport.

Der havde været et “åbent hus” arrangement i Skovsøen om lørdagen, som Emil Svensson og Odense kommune havde arrangeret, men ingen af os fiskere havde hørt om hvordan det var gået.

Der var mange fisk idag primært skaller, skimmers og aborre, men ingen fisk over 500 gram, så der skulle arbejdes for at få en god vægt. Tidligere har der været en bestand af store brasen, om de stadig er der vides ikke, men vi så intet til dem.

Der blev generelt fanget mange fisk og vinder med 11,04 kg blev Allan Nielsen, nr. 2 med 10,38 kg blev Bjarne Johansen, nr. 3 med 6,92 kg blev Mark Reading, nr. 4 Andreas Christiansen (junior) med 6,08 kg, nr. 5 Alex Hansen med 5,10 kg, nr. 6 Jakob Øskov med 5,02 kg, nr. 7 Ole Knudsen med 5,00 kg, nr. 8 Anders Boye (junior) med 3,12 kg og endelig nr. 9 Jesper Svendsen med 2,24 kg.

Der var idag gavekort til Ækvator Sport til de 3 bedste på kr. 750,- + 500,- + 300,- i alt 1.550. Igår lørdag var der hold præmier til de 2 bedste hold for en værdi på ca. kr. 1.450,-.

Vi siger tak for denne gang og håber at der kommer lidt flere igen næste år.

Med venlig hilsen

Ole Knudsen (O.S.K.) og Bjarne Johansen (Team Browning)

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.