2 x Græskarper – Med video

    NY
  • 0
  • 1

Så blev det tid til at komme afsted igen på en enkelt overnatning efter karper, men denne gang skulle det være efter græskarper, søen jeg havde udset mig er et nyt vand som derfor skulle prøves, så jeg fik hurtigt de tre stænger rigget til for natten alle monteret op med methodefeeder og gummimajs, allerede da det var ved at være godt mørkt havde jeg de først små bib men desværre ikke noget der blev hængende – Øv øv.

Genudsætning af græskarpe kan ses her : http://youtu.be/hoYVhYMpuYY?hd=1

Så jeg lagde mig lidt skuffet til rette i bedchairen igen, først kl. 01.30 om natten kom der et forsigtigt dropback på den miderste stang som fiskede op af en lille ø i søen, så jeg var hurtig over stangen og jeg kunne mærke en mindre fisk i den anden ende af linen, fighten var som en normal græsserfight nu er hvor den følger med helt ind uden de store problemer, så den kapitulere og endte i fangstnettet, den blev så lagt i sakken og jeg gik i kassen igen.

Næste run var kl 05.30 og igen en mindre fisk havde igen taget majsen, den kom også hurtigt i fangstnettet og i sakken til senere vejning og foto, resten af morgenen skete der ikke mere, så kunne lige så godt få vejet de 2 fisk – Hvor vægten så sagde 2,1-2,8 kg, et hurtigt foto af den store fisk og de blev genudsat.

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.