VM2012 #1 Mandagens fiskeri

    NY
  • 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4

Så er det ved at være tid til første update fra VM i Tjekkiet.

Kort fortalt fiskes der i floden Morava omkring byen Uherske Hradiste. Det er primært løjer og brasen der fiskes efter, med kulørte indslag af andre fisk. Løjer og brasen er en lidt sjov kombination, og det er også lidt specielt at de mindre fisk, såsom skaller, stort set mangler.

I dag sad vi i boks 12, der bliver B-sektionen til konkurrencen. Stort set hele sektionen ligger på indersiden af et sving, så der var pænt dybt. Vi havde på forhånd diskuteret lidt om hvordan vi mente at fiskeriet skulle gribes an, og lagt en taktik derefter.

Noget af det vi havde tænkt lykkedes meget godt, mens noget andet mildest talt trænger til en finpudsning… Resultatet af dagens fiskeri var at Bo havde top-vægt med prik 3 kg. Bo havde bl.a. 3 mindre maller, hvilket hjalp godt til.

I morgen går turen til boks 23 i D-sektionen, noget der umiddelbart ser ud til at være en halv-hård sektion, men vi krydser fingre for godt fiskeri 🙂

Vejret er iøvrigt 30 grader og høj solskin 😀

4 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.