Hurtig græskarpe – Med video

    NY
  • 0

Efter det sidste græskarpe sats som kun gav 2 mindre fisk, større fisk skal man nok ikke forlange fra den anden lille sø, så det passede jo fint med at Lars Kroun og jeg i længere tid havde talt om en tur sammen her i efteråret og det kunne så passende blive idag, men vi ankom til søen og jeg fik hurtigt valgt en plads, Lars derimod valgte at være tilskuer idag

Run & fight: http://youtu.be/Tj6J9MohD0Q?hd=1
Genudsætning: http://youtu.be/fp9oLnZEvvs?hd=1

Jeg havde i dagens anledning medbragt de sædvanlige gule gummimajs, som alle 3 tackler blev monteret op med, samt gult skum så agnen kunne balanceres knap 5 cm over bunden, og foderet var også som det plejer nemlig 1 kg Betain Mussel Mix + 1 kg Big Fish begge fra tyske browning samt lidt pellets & dåsemajs mums til græssere, efter stængerne blev kastet i suppen og fodret lidt udenom kunne vi få snakket løs, og jeg gik fra stængerne og op til bilen efter øller, jeg når da også kun lige at smække bildøren da delkimen hyler på den miderste stang, Lars er lynhurtig og får givet et godt modhug så den ikke går i grenene – Tak for det Lars – og jeg kan derfor prustende overtage stangen, fighten var der absolut ikke meget at skrive hjem om, den fulgte nærmest bare med ind og lige ind i nettet, og vi kunne betragte den fine græskarpe på nøjagtigt 6,3 kg og 77 cm og aftenen var reddet, for der skete ikke mere på turen, så vi besluttede at pakke sammen da mørket indtræf.

Vil godt sige mange tak for en rigtig god men kort tur til både Lars og de flinke mennesker der ejer søen.

Læse mere på: www.allans-medeside.dk

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.