VM2012 #2 Regn, regn, regn…

  NY
 • 0
 • 1
 • 2
 • 3

Hermed næste update fra Tjekkiet

Generelt er fiskeriet ikke helt oppe at ringe hernede, og vi har haft problemer med at fange de større fisk på 13m tap og match. Derudover er løjefiskeriet også svingende, så vi har bestemt nogle udfordringer med at få lagt en taktik som passer til vores evner.

Det virker til at enkelte områder holder på klart flere større fisk, men generelt er der ret langt mellem snapsene. Der er ingen tvivl om at en hel dags løjefiskeri godt kan hamle op med 1-2 bonusfisk, spørgsmålet er så bare hvor mange bonusfisk der er når vi kommer til weekenden?

Vejret er skiftet fra 30 grader og høj solskin til kun 10 grader og regn og rusk (det er koldt i sandaler), hvilket gjorde at kun omkring 10 lande fiskede i dag (ud af 37). Vi sad derfor ret alene i C-sektionen i dag.

Simon, Peter, John og Claus fik hul på bylden på 13m med hver 1-3 større fisk, hvilket lige gav et selvtillids-boost. Claus gjorde det også fint med løjerne, så han havde en ok vægt i dag. Bedste mand var dog simon der fik 2 skimmers og en døbel.

Sidste træningsdag er i morgen i A-sektionen, hvor vi sidder i boks 4.

5 replies
 1. Claus Jakobsen
  Claus Jakobsen says:

  Det har været en hård dag for Danmark idag….

  Simon :10’er
  Bo: 13’er
  John og Claus: Næstsidst.
  Larsen: sidst.

  Fangsterne er primært løjer og her må vi sande at vi nok ikke helt kan være med… Mere følger imorgen eller mandag.

 2. superadmin
  superadmin says:

  Status dag 2:

  Simon: 11
  Claus: 11
  Peter: 16
  Bo: 16
  John: 19

  Pointmæssigt er det en mindre fremgang, men ialt rækker det vist ikke til meget mere end næstsidst. Polen verdensmestre og Sean Ashby individuel verdensmester jf. rygterne hernede

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.