Medefiskeri i ferskvand og saltvand!

  NY
 • 0
 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6
 • 7
 • 8

Kasper og jeg har været på et par ture her i ferien, hvor vi har prøvet et par nye vande. Første tur var i tirsdags, hvor målet var at fange nogle karper i en sø i Odense. Denne dag var meget blæsende, kold og våd ikke lige yndlings karpe vejr, men vi fik da lidt fisk. Tre karper til Kasper og en til mig selv. Det var en nydelig snitvægt på fiskene. Min ene fisk vejede 2,4 kg og samlede vægt var 3,7 kg (mange små skaller), Kaspers tre fisk vejede 5,5 kg samlet.
Her i dag besluttede vi os for at kaste os over saltvands mede i Assens havn. Af foder brugte vi fiskemelsblandinger fra sensas. Jeg selv brugte et karpefoder som er lavet på knuste halibut pellets, som giver en rigtig intens lugt. I foderet klippede vi bl.a. rejer, tunkød, orm, ørredkød og maddikker i. Det resulterede i en rigtig stinkende blanding, som stank af fisk. Vi valgte begge at fiske en kort line inde foran til småfisk. Dernæst takeapart 11 m og længst ude bolonaise. Vi startede begge på tap og der skete intet virkelig intet. Efter noget tid valgte vi begge at gå ud på bolognaisen og her fik vi et par skrubber kort efter hindanden på orm. Kasper fik lidt senere en ørred og jeg endnu en skrubbe og mistede en mindre fisk derude også. I mellem tiden havde vi begge fisket på vores korte line og fanget lidt kutlinger og havkarusser str, small og xsmall 😉 Det har været en meget lærerig dag og udfordrende for der skulle virkelig arbejdes for huggene. Vi oplevede den sidste time et lidt mere aktivt fiskeri på boloen hvor vi begge missede hug og bonede et par fisk. rigtig sjov dag og det skal da prøves igen ;D

3 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.