Slots fiskeri på en solskins dag

    NY
  • 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4

Christian og jeg havde i dag valgt at fiske på Egeskov slot i dag , hvor der i denne uge var åben for medefiskeri.
Vi var mødte op ved haven´s åbning kl. 10 og var klar til at fiske ved 11 tiden efter vi lige havde kikket på vandet og hvilken plads vi skulle vælge. Vi fodret op på 2 pladser en til store fisk og en til skaller.
Det viste sig efter et par timer at der kun var skaller på begge pladser . Jeg valgte at tage en method feeder stang
frem og fiske ude midt i søen . det gav en brasen og 6 store skaller . På takepart fik Christian først en gedde på 800 gram og lidt senere en på 3,5 kg . ved 16 tiden pakkede vi sammen igen og Christian havde 2,2 kilo skaller og jeg havde 4,4 kilo med en brasen . En skøn dag på slottet

2 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.