72 timer i Frankrig

    NY
  • 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4

Mads og jeg havde aftalt en smuttur til Frankrig, hvor vi skulle fiske karper og stør i søerne på ”min” campingplads nær Paris i det franske. Tirsdag aften blev bilen pakken, og onsdag morgen landede vi ved søerne. Vi var heldige at få de pladser jeg havde håbet på hjemmefra, og grejet blev straks pakket ud. Her skulle vi fiske de næste 3 døgn.
Taktikken var en foderplads hvor vi fodrede godt op med partikler, på denne plads ville vi fiske med en enkelt stang hver. De andre tackler skulle fiskes på interessante pladser ved små øer og i midten af søen uden opfodring. Alle rig var method-feeder, der blev monteret med korte forfang, og forskellige små boilies og paste. Omkring kl. 10 om formiddagen blev tacklerne smidt i vandet, og en halv time efter trak Mads turens første karpe på land. Kort tid efter blev det regnvejr, og herefter et døgn med regn næsten uafbrudt… Næste formiddag klarede det heldigvis op og vi fik tørret vores tøj og soveposer. Trods det dårlige vejr, havde vi fået ca. 10 karper hver, og Mads var trukket i den gule føretrøje med en flot spejler på 12,7 kg. De næste par dage havde vi fint vejr med 18-10 grader om dagen, og 10-15 grader om natten. Fiskeriet om natten var klart det bedste, med ret døde perioder om eftermiddagen. Om aftenen fiskede vi lidt efter stør, der trak rundt i søen langs bredden. Mads snuppede en flot stør på 10,2 kg – støren gav en rigtig god og lang fight på matchstangen, som jeg kunne følge mens jeg spiste pizza. Lørdag morgen bestemte vi os for at pakke og vende næsen mod Danmark. Samlet fangst på de 72 fisketimer: Mads: 27 karper med største spejlkarpe på 12,7 kg, og en stør på 10,2 kg. Jeg selv med 35 karper, største skælkarpe på godt 10 kg, og 2 stør på ca. 8 kg. Rigtig god tur med snak, godt med fisk, pizza og burgere. Jeg er tilbage næste år…(jeg mangler lige at få et par billeder af Mads, kommer på siden senere)

1 svar

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.