Vissenbjerg

    NY
  • 0

Det er længe siden jeg har fisket i Vissenbjerg – nu skulle det vært. Ankom til søen i sol og stille vejr, herligt. Slæbte grejet over på skovsiden, og satte mig midt på strækket. Fiskene kommer tit tæt på land på denne plads, og jeg nøjedes med at fiske med 10 m TAP. Forfoder: Big Fish med lidt sort farve, lidt pellets og majs – og jeg håbede på at fange et par pæne fisk inden det bliver for koldt. Cuppede et par kugler, og riggede herefter tacklet til – 1 grams flåd med et lille bly på bunden, 0,12 forfang og en 14ér krog der passede til et enkelt majskorn. Den første time var godt nok stille, skiftede hele tiden mellem majs, orm og 3-4 maddiker, men der var ikke meget andet end skaller der huggede. Ulrik kom et smut forbi, og der kom stille og roligt lidt mere gang i fiskene, meeen ikke voldsomt.. Til gengæld var gedderne mere end sultne, og jagtede overalt i søen. Godt 3 timers fisker gav 20 skaller og aborre, 15 skimmers/småbrasen, og en enkelt lille spejlkarpe – ikke voldsomt, men hyggeligt fiskeri på min tur nr. 100 i år.
Desværre kan jeg ikke deltage 2.december i år – julefrokost 1.december – men held og lykke til i andre.

2 replies
  1. Fossdanmark
    Fossdanmark says:

    Fantastisk fiske tur nr. 100 i år du er et sandt forbilled 🙂 nu har jeg i dag skrevet lidt om vigtigheden af at der fra de aktive fiskere skriver fortæller og forklare , om hvor , teknik , taktik , fangst osv . Tak for dine indlæg forsæt endelig . Jeg tror på at der er flere end man tror der læser og har stor glæde af de fiske raporter der kommer. Hvor får i tiden fra 🙂 Jeg var selv i en lille lokal sø i herlev sidste torsdags med tre børn , vi fangede 110 fisk , mest skaller med også karusser. Fredag i tryggevælde å ca 25 kg med en brasen på ca 2 kg fiskede 6 timer. Lørdag i susåen med Joachim ok fiskeri men sløv start og vi flyttede og fik ca 20 kg til sammen .

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.