Efterårsferie i Frankrig

  NY
 • 0
 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6
 • 7
 • 8
 • 9
 • 10

I foråret havde jeg tjekket internettet og fundet ud af at 1 uge i mobilhome i uge 42 på en campingplads i Frankrig kun kostede kr. 1600,-, derefter gik jeg hurtigt overtalt familien til at tage med på en kombineret fiske og familie ferie, 3 fiskedage = 26 timer ialt + 4 dage sammen med familien med afslapning, tur til Paris, Disneyland og en anden lille fransk by, det var bare super.

Jeg havde i år investeret i en tagboks til bilen, så der var plads til grejet og den øvrige oppakning, det er godt nok praktisk at man ikke skal have stængerne inde i bilen.

Jeg fik ialt 3 fiskedage, hvor jeg fiskede fra morgen/middag til eftermiddag/aften, altså intet nattefiskeri.

Vi (min datter Kira og undertegnede) fangede ialt 4 stør og 8 karper fra 2,0 til 10,0 kg = 75,4 kg ialt, OK fangst i forhold til årstiden og de øvrige fiskere i søen, der ikke fangede det samme antal fisk som os.

Vi fiskede med 4 forskellige slags agn på metodefeederen prøvede jeg (maddiker, pop up bollies med og uden pasta), på flådstangen fiskede jeg med kød og maddiker. Det bedste var en pop up bollies med bloody Liver pasta, det ville de gerne have.

Fodret på feederen var ½ Browning Big Fish og ½ Browning Betain Mussle Mix tilsat noget sort farve og som partikel agn brugte jeg primært 4+6 mm Halibut pellets.

En fisk hver 2 time lyder ikke af meget, men når gennemsnitsvægten er over 6,0 kg, så gør det ikke noget at vente lidt. Jeg satte ny PR i såvel stør som skælkarpe, så jeg var godt tilfreds med turen. Jeg har dog stadig min første karpe over 10,0 kg tilbage, så det kan det godt være at jeg skal tage et smut til Frankrig igen i 2013 ?

1 svar

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.