Kun 2 tilmeldte til medemødet

Status på medemødet er at der kun er 2 klubber tilmeldt. Det er en markant nedgang i forhold til de senere år, så hermed en opfordring til at tilmelde jer inden lørdag (deadline for tilmelding, jf. indbydelse).

Såfremt der ikke er en markant større tilslutning vil jeg tillade mig at aflyse medemødet og forsøge at indkalde til et nyt møde på et senere tidspunkt. Jeg vil også meget gerne have en tilbagemelding på hvorfor de forskellige klubber ikke tilmelder sig. Er det den nye stemmefordeling, en dårlig valgt dato eller noget helt tredje?

19 replies
 1. timpe
  timpe says:

  Hi Rikard
  can you list who has signed up and who came last year ? it could be a case of people thinking that someone else is taking care of it and not realising that they are not represented ?

  Tim

 2. mark r
  mark r says:

  There is only Carlo to represent sydvestjysk and from next year he is moving over to osk so i dont think he is interested, unless he wants to represent the juniors for Esbjerg? and another thing is team preston a club or a team?

 3. Fossdanmark
  Fossdanmark says:

  Trisk udvikling , men jeg mindes heller ikke at sidste år ved samme tid ,at der var nogle bud på DM. Så kom Ishøj med et for ikke at det skulle smutte til Jylland , men så kom der et andet foreslag fordi man frygtede strandsøerne. Og alt endte godt med et super DM med massere af fisk til alle. Men sidste år var der da tilslutning til mede mødet , for der skulle snakkes blodorm og jokers 🙂 . I år er opgaverne DM , LU og måske en lille snak om omtale af mede i div. Medier som mede siden , fiske avisen , face book ,sports fiskeren og lokal presse ved stævner osv. og opfordring til mere lokalt arbejde for øvede og ny fiskere . Hvis vi starter med DM så foreslår jeg stadig et DM med 9 hold , af flere grunde . 3 hold fra hver lands del , så der inden frk. Første juni skal være afholdt et lokalt mesterskab hvor de 3 bedste hold fisker DM. Det er et stort arbejde at afholde et DM så opgaverne må fordeles ud på flere hænder. Lad os forestille os at DM skal holdes på Sjælland. Så finder man fire vande der er velegnet til to sektioner af 9 fiskere. Frk lørdag to sektioner i lamme fjorden med frk. En Peter Larsen som ansvarlig. Samme dag to sektioner af 9 fiskere i trykkevælde å med undertegnet som ansvarlig. Søndag med ISK som ansvarlig for to sektioner og Sorø med ansvar for to sektioner. Så er opgaverne delt ud , dette er bare eksempel. LU forår i Gudenåen , sensommer DM og efterår lannefjorden. Opgaverne med face book , mede siden og ny fiskere , der må vi alle deltage og gi et nap med , fortælle her siden når der fiskes og hvad der ellers gøres lokalt , for at ( inspirere ) andre.

 4. Fossdanmark
  Fossdanmark says:

  Jeg mener heller ikke ISK de havde søgt, men var klar hvis ikke andre ville. Og trak sig da det andet forslag kom. Så alt løste sig . Så hvis jeg nu foreslår et DM på Sjælland , igen 🙂 med 9 hold kan det være at det vil sætte gang i andre dele af landet. Men mener nu stadig at 9 hold og lokale udtagelser er det rigtige . Og mener også flere må tage ansvar , så at fordele opgaverne må være det rigtige.

 5. mk fisker123
  mk fisker123 says:

  Så det, du siger, er at “teams” ikke kan deltage, da de hverken er regionale eller klubber?
  Jeg tror,du skal have revurderet din idé. Ikke for at være grov men det udelukker jo ligesom idéen om at vi hele tiden skal have en større tilslutning + det ødelægger også idéen om mere juniorarbejde, da der så vil være ekstra stævner på programmet for at komme til DM.

  Dette ville være stik imod din egen holdning til juniorarbejde/nyefiskere generelt.

 6. Fossdanmark
  Fossdanmark says:

  Teams kan deltage og melde sig der hvor de vil ,det kan alle hold. Et senior DM er en konkurence for de bedste senior. Et senior DM med kvalifikation bør ikke gå ud over junior og ny fisker arbejdet . Tvært i mod . Lige nu sker der så godt som ingen ting set på landsplan for ny fiskere. Så en lokal kvalifikation til DM kan bruges som inspiration til nye fiskere og ny fiskere kan evt. Fiske kant pladser. Opgaverne er mange og løsninger lige så mange. Hvad er det du ikke kan li ved forslaget ? At det kun er 9 hold eller en lokal kvalifikation. Med den risiko der er for at ikke alle hold fisker et DM. Jeg tror ikke på at et stort DM i Jylland gavner ny fiskere på Sjælland og omvendt året efter. Specielt ikke med den manglende omtale .

 7. Søren
  Søren says:

  Jeg forstår sgu godt at der ik er særlig stor tilgang af nye fiskere når man læser sådan en debat herinde. Det hele går op i papirarbejde og regler på kryds og tværs. Hva med at man slappede lidt af med alle de regler og så bare fiskede. Dem som fisker div int stævner ved jo godt hvilke regler der gælder når man er til feks EM og vm. Jeg kender til flere som ik gider stille op til stævner pga div regler. Hvor bliver hyggen af ;-). Go weekend

 8. timpe
  timpe says:

  After last year when we “esbjerg” tried to do it correct with local meetings and then proposals to the meeting.. the amount of Shit thrown towards me afterwards was amazing..

  i now just want to keep away from the meeting and simply go fish – feeder has turned out to be a great social fishing LU and i still want to enter the bigger competitions..

  just dont need the drama.

  Looking forward to Sunday

  Tim

  PS. if Team preston has six members from six different clubs .. does that = six votes .. this could be interesting.

 9. Fossdanmark
  Fossdanmark says:

  Hvad er det for nogle regler du taler om , du og dine fiske venner ikke gider. Som jeg opfatter det , er det der bliver talt om her struktur . Hvor meget skal DM fylde og Udtagelse til div. Landshold. Så der bliver mere plads til hyggeture , vinter og sommer leauge . Jeg ser en lokal DM kvalifikation , som der hvor hygge og konkurence mødes. De bedste fra de stævner fisker DM og de andre fisker hygge stævner. Jeg havde selv ca 50 fiske ture i 2012 hvor 4 dage var kunkorance , så jeg er vel også selv en hygge meder. Men der skal da også være plads til de fiskere der vil være Danmarks mestere og verdensmesteren , de skal ha nogle rammer og det er lidt dem vi taler om her. Men vi vil da alle glæde os til de tiltag der i i 2013 vil komme fra dig og dine fiske venner , under overskriften hygge uden regler , for du har ret i det skal der være mere af. Håber vi ses en dag Søren.

 10. Fossdanmark
  Fossdanmark says:

  Mine akumenter er mange for kun 9 hold til et DM og for at finde de 9 hold skal der være en kvalifikation. Holdene der vil til DM , de bestemmer selv hvilken landsdel de vil fiske kvalifikation i , det ser jeg ikke nået problem i . Og de tre stævner skal ligge samme weekend i foråret , og det er der plads til i mede kalenderen. Jeg ser en lokal kvalifikative som der hvor hygge mede og konkurence mødes og et DM som ben hård konkurence hvor de bedste mødes. Men lige nu et vi der hvor ingen vil holde DM og LU skal holdes på en weekend . Men jeg fornemmer der er mange der i 2013 vil gøre meget for hygge mede , så det bliver fantastisk .

 11. Fossdanmark
  Fossdanmark says:

  Der er regler , om det har taget overhånd ved jeg ikke, men mener dog at der er nogle regler man må følge til et DM og LU og har selv ikke nået problem med dem der er, jeg kander sikkert heller ikke dem alle :-). Jeg syntes nu at folk er gode til at tage lidt pis på sig selv , frk i ISK bruger man meget navnet mede bøsse om mede fiskere , altså om sig selv. Så er de blå fra preston de røde fra browning og grønne fra jensas det er da mega sjovt. Jeg har besøgt en rød mand en tilfældig dag hvor han ikke har fisket og han går rundt i fiske tøj er da fantastisk , i love it. Når blå mand lufter hund har han en blå trøje på , fuck det er godt , i love it osv . De menesker er så meget på , og elsker deres interesse , i love it , og syntes det er mega morsomt. Ang. At blive mobbet , har ikke oplevet det , men tonen er da hård af og til og ja grejet en verden for sig selv Og har det taget overhånd for nogle , ja bestemt , for mig ja helt klart . Jeg fik en pakke fra England i går , var det en stor dag 🙂 bedre end jule aften . Kunde jeg fiske uden de ting jeg fik i går , ja klart men jeg er besat og i love it. Kan det skræmme ny fiskere og juniore , ja det kan det godt. Så jeg vil sige til ny fiskere og juniore Tag jer ikke af grej tosserne vi kan ikke gøre for det. Men til dem der mobber det må stoppe nu .

 12. Fossdanmark
  Fossdanmark says:

  Hvis man tager summen af hvad der bliver skrevet , er der stemning for mange uformelle mede stævner. Hvad det så skal hede og med hvilken regler må være op til dem der invitere. Hvad kræver det så at invitere til mede stævne ? Ikke andet end man selv har fri , er tilstede og laver en eller anden fordeling af pladserne. Hvis det er en konkurence , er en vægt en god ide. Så det er endelige meget nemt det er bare at skrive her på siden hvor og hvornår og hvis der er andet information som morgen mad , deltager gebyr, Premier osv ( evt regler 🙂 men vi skal vel stadig ha et landshold og en Danmarks mester eller hvad ?

 13. Bjarne
  Bjarne says:

  Der er nu kommet en del flere deltagere på medemødet – nu er vi oppe på 4 helt sikre, 1 der kommer senere og 1 der måske kommer. Vi ligger et ref. ud på denne side når mødet er afholdt.

  God søndag aften. Bjarne Johansen

 14. Peter Juul Hansen
  Peter Juul Hansen says:

  Det kunne være fantastisk hvis folk vil deltage ved hyggemede-arrangementer til sommer 2013. Mark Holmboe og jeg prøvede for 4-5 år siden med disse arrangementer. Vi lavede et sommerprogram, hvor vi kunne mødes og hygge os sammen – dem der bare ville fiske kunne gøre det, dem der ville fiske om en 50ér kunne det. Vi fandt ca. 10 onsdags-aftener (det var svært at finde frie weekender), en blanding af kendte og ukendte søer, kort, vejvisere, program så det var nemt at deltage. Men ingen gad/havde tid til at deltage. Rekordtilslutningen en onsdag aften var Mark, Torben Kay og mig selv, da vi havde fået lov til at fiske i Gudme sø… Håber folk har lyst og tid til at deltage næste sommer, jeg vil gerne selv .

 15. TK
  TK says:

  Peter …vi havde også i det gamle medeudvalg i Fyns Amtkreds prøvet at lave fælles trænning i Odense å hver anden onsdag men der kom aldrig nogen selv om vi havde frit fiskeri til dette.

 16. Peter Juul Hansen
  Peter Juul Hansen says:

  Enig – vi har tidligere – flere gange prøvet med hyggeture på Fyn, men det har været svært at samle folk (dengang jeg boede på Sjællend forsøgte vi det samme, men ingen deltog). Med alle de indslag herinde de sidste uger, ser det ud til det bliver muligt til næste år. Med den store opbakning der er til vinter-league (nemme og hyggelige), burde det også være muligt med noget nemt og hyggeligt om sommeren. Mange er alligevel ude og fiske om sommeren – så vi kan ligesågodt fiske sammen.

 17. Fossdanmark
  Fossdanmark says:

  Der er skrevet en del om hygge mede , og selvfølgelig skal vi prøve igen og igen og igen. En mail liste er ikke nødvendig som jeg ser det. Man kan bare ligge det op her på siden som jeg frk. Har gjort to gange, og nej der kom ingen af de gamle fiskere , men det slår mig ikke ud , jeg forsætter med at skrive når jeg fisker og hvor ,måske der en dag kommer en 🙂 . En fast uge dag er fantastisk ,lige som i gamle dage i Grindsted 🙂 om onsdagen. Men er nok svært , men hvis man skal ud at fiske så bare skriv det har , så ved mede folket hvor fiskerne er , og hvornår. Så er det jo op til ham der skriver om der er deltager gebyr , regler , om der må drikkes øl osv. 2013 bliver stor 🙂 . Der er bare for få der ved at mede siden eksistere. Jeg overvejer at skrive rundt til alle fiske klubber og foreninger , som alle har en hjemme side , om de vil have et link på deres hjemme side, til mede siden. Nogen der kan sådan nået , eller har kontakter ?

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.