Slemt i Stevnstrup, godt i byen

    NY
  • 0
  • 1

Onsdag Blev det til en hurtig tur til Gudenåen.

Vi mødtes lidt over 8 på parkeringspladsen i stevnstrup. Det var med en gang klart, at vandstanden var meget høj og strømmen utrolig stærk.

Vi satte os lige opstrøms for for de små broer.
Efter bare enkelte kast med Boloen blev det klart at strømmen var for hurtig til at kunne kontrollere drevet, selv bare det mindste, selv med et 20g flåd…

Så vi endte med bare at satse på TAP… den korte af slagsen ca 9,5 meter ude kunne vi lige holde et 25g blad flåd…. og efter 1,5 time uden hug – så var det tid til nye og bedre steder… vi kørte ind i Randers by hvor der er 2 fine pladser midt mellem 2 broer.

De pladser er også kendt rigtigt for godt fiskeri- specielt når strømmen er stærk og vejret er koldt…- og det var jo netop sådan en dag…- fordelen er, de er de sidste 2 pladser inden åen løber ud i havnen- og der samler skallerne sig.

Vi startede med bolo på omkring 20 meter og fiskene kom jævnt, men allerede inden for en time blev fiskene meget små, og vi fik flere løjer… så det var tid til ændringer, Simon startede med at fiske længere ude og fik igen kontakt med de rigtige skaller omkring de 200g.. og efter 2 timer havde vi til sammen ca 17 kg…

Hvis nogen går og overvejer en tur op til Randers vil jeg klart anbefale Justesens plæne, det bør blive en fin dag.

Peter

1 svar

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.