Hyggetur til Susåen

    NY
  • 0
  • 1
  • 2
  • 3

Turen til susåen sidste søndag var en skøn dag i høj sol. Vi ville fiske det frilagte stykke som opvarming til cool cop. Ugen før havde vi sat os midt på stykket og efter en halv time nul fisk, vi fandt så fisk 50 meter opstrøms over for del lille indhak med siv. Så her satte vi os denne søndag men efter en halv time uden fisk måtte vi flytte igen. Vi havde da lige fået fint besøg af kongen af susåen , den lokale store helt og landsholds fisker Don Claus jacobsen. Han foreslog stryget eller længere ude i havnen . Vi valgte stryget og Joachim satte sig over for betone vægen en normalt sikker plads jeg satte mig overfor der hvor betone væggen slutter nedstrøms. Jeg havde fisk med det samme , små og store skaller og en del små skimmers. Efter en time hvor jeg havde rundet de 10 kg havde Joachim stadig ikke haft et hug. Så han flyttede igen igen ca. 80 meter nedstrøms mig, og der var der fisk , han sluttede på den gode side af de 10 kg. Fiskeriet var 6 meter pool med 3 grams flåd 0,16 hoved Line 0,14 forfang og er 16 krog i 200 serien fra trabuco. Denne dag var der ikke brug for ler da strømmen var stille og rolig . Tidligere på dagen på det frit lagte stykke havde vi set et par gede fiskere der var ude og fange agn. Uden held , så da de slukøret gik rundt over på betonekanten med tomme spande , råbte jeg med et stort smil at de kunde køre til købmand efter øl så vilde der være agn fisk . De ville lige prøve selv ude i havnen , men en time efter stod de med to øl og hentede 25 store skaller . Der var flittig trafik med børne familier denne smukke dag. Jeg havde i alt 6 børn igang som alle fangede tre fisk hver . Det var super sjovt og fantastisk hyggeligt. Sidst på dagen fik vi endnu en gang fint besøg det var diktatoren den ubestridte konge af Sorø . Mark & søn. Formålet med deres tur til susåen var agn fisk til en tur sammen med køge , en årlig tilbagevendende tur efter gedder og sandart . Mark tilbød joachim at han kunde deltage i sorøs mede ture og anbefalede ham selvfølgelig at blive medlem af sorø fiske klub , med alle de dejlige fiske vande og deres ture. Jeg spurgte drillende om det også galt mig, der var svaret lidt mere tøvende men dog et ja. Som mark forklarede er sorøs ture forbeholdt medlemmer , meget forståligt men den kunde jo vendes om , så jeg foreslog at ham lage deres mede ture op her på siden og måske den vej kunde få flere ny fiskere ind i klubben, det lød da som en god ide , men ville garentere dette. Vi havde en god snak om fremtiden , synspunkterne var mange , tonen var hård med med meget mede kærlighed og respekt. Mark & søn fik også lidt skalle , så da der skulle tages billeder var der ikke meget tilbage i rusen , og joachim havde smidt sine ud inden jeg nåde frem med mit camara. Lige inden vi sluttede var der lige en lille pige der skulle prøve , det gik også super , problemerne startede da mor og far mente nu var det nok , der ville den lille pige ikke hjem så de måtte pænt vente til der var pakket og vi køret hjem. Alt i alt en super tur , selv om susåen ikke er helt stabil endnu og slet ikke på det fritlagte stykke. Men håber og tror på at vi nok skal få en super tur 10 november og vil da anbefale at der kommer flere til onkel johns cool cop.

1 svar

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.