Hyggetur i tryggen

    NY
  • 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

I dag gik turen til Tryggevælde å . Der er meget vand i åen , og det har der været længe , jeg tror ikke at sluserne har været ånben en måned. Der var også en del vind , så der var ikke så mange pladser tilbage. Skoven og engen er oversvømmet og de få pladser der er mellem slusen og prambroen er ikke så sociale , så vi valgte den lille platform ved den lille bro i skoven. Der var fisk fra start , små og mellen store skaller . Jeg havde mørkt mellem tunkt foder, joachim lyst skalle foder nærmest støv i vandet. Ingen tvivl om at ingen af ramte helt rigtigt , men det gik aligevel. Joachim ville fiske tap , men måtte hurtigt indrømme det gik for langsomt. Jeg fiskede 6 m pool, med et grams flåd , de var lige et halvt eller et helt gram for lille , men blev ikke skiftet, det ved jeg bare til en anden gang. Denne dag var der abselut ingen strøm i åen , så heller ikke den store aktivitet hos den brune bjørn. En god fisk blev det til, en flot rimte , så dagen var redet. Også denne dag fik vi besøg , en ung mand på 14 år ved navn Peter havde fri for skole og var hos mormor. Han skulle fiske geder , men havde også flue stang med. Det gik det svære for peter som for så mange unge fiskere. Selv om at peter fik en skalle og kunde gå lige til sagen, mistede han hurtigt modet og efter en halv time var han på vej hjem . Peter blev sat på kassen, et par hurtige råd og han var selv kørende. Vi fik justeret peters fiske grej, og vupti 7 skaller fra broen og så var der smil på. Peter var en super sød og intreseret ung mand , så ham skal vi nok få at se igen. Lur mig om han ikke lige skal ind at se billeder her på siden .

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.