Cool Cup 2

  NY
 • 0
 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6
 • 7
 • 8
 • 9

Så blev det endelig dagen hvor Cool Cup 2 skulle løbe af stablen, som arrangør er man altid lidt vaklende i troen på sit projekt når stedets fiskeri kan svinge meget. men der kom dog fisk på land, første mand med fisk var Christain Møller med en god skalle på 409gr, derefter kom Joakim igang og fik tre fisk inden for kort tid, hvorefter der lige blev slukket på kontakten og det hele døde ud på de øverste pladser. hvorefter der begyndte at ske lidt på nedstrøms kant hos Ulrik Møller og Bo Pedersen, jeg selv sdad på plads 3 og havde absolut 0 fisk hele dagen, men Claus Foss formåde at fange 2 eller tre skaller. en noget ujævn fordeling måtte man derfor konstatere at det blev til. men folk var glade og vi blev idet mindste forskånet for det regnvejr som meteorologerne havde sjusset sig frem til.
vægtene blev.
plads 1. Joachim 1,417kg
plads 2. Christian Møller 409gr
plads 3. Eiberg 0komma0gr
plads 4. Claus Foss 371gr
plads 5. Bo Pedersen 2,812kg
plads 6. Ulrik Møller 11,711kg

Stævnet fortsætter næste år, men ikke samme sted, og vande der indtil videre er kig på er
Pedersborg sø
Vintapper sø (v. Kongens Lyngby)

1 svar

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.