Peter og Claus i Tryggevælde å.

  NY
 • 0
 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6
 • 7
 • 8
 • 9

Fredag den 16. nov. hygge tur til Tryggevælde å. På deltager listen var Peter Larsen og undertegnede Claus Foss. Aftalte møde tid var kl.9 på Prembroen. Jeg var selv ankommet en halv time før, for at undersøge forholdene. Ugen før havde Joachim og jeg fisket, på kano platformen, ved broen oppe i skoven. Der havde vi fanget godt med skaller og en bonusfisk. Jeg havde en ide om at de store fisk var at finde, på stykket mellem slusen og Prembroen. Der var stadig meget vand i åen, så engen og skov stykket er stadig under vand. Inden Peter kom, havde jeg sat den store platform op, på en af åens bedste pladser. Den anden plads skulle være en af de nye broer, som KSF har sat op i år. Denne morgen var der svag strøm, da jeg kom til åen. Der var ikke meget vind og det var lunt og klart i vejret. Da Peter ankom havde strømmen taget til og var let til frisk. Peter var ikke helt vågen ved ankomsten , men efter at ha spist to hindbær snitter fra tanken gik det bedre. Peter valgte direktør pladsen på platformen og jeg tog broen. Vi valgte begge at fiske Take a part. Jeg havde ca. 170 cm. vand. Valgte at lave to toppe , en med Sensas blå elastik (1 mm) og et 3 grams rundt flåd, fiskede med 10 cm slæb og to droppere nr. 8. Og en top med Sensas orange elastik (1,2mm) og et 4 grams plade flåd, her var der 20 cm slæb og en nr. 8 på bunden . Foderet var mørkt med lidt ler og en del maddiker og carsters i. Mine takler fungerede perfekt , og mit set op på broen var også godt , så nu var det bare i gang. Efter en times fiskeri , kom Peter over for at høre om der var kommet brasen på pladsen. Jeg havde ikke fået nogle endnu ,mens Peter havde fået to på ca. 700 gram. Der skulle ikke gå langtid før at jeg også skulle få brasen. Fik tre i træk på ca. 2,5 kg . Denne dag var der også hjælp ude fra, kl. ca. 13 30. var der frokost. Menuen denne dag var frokost anretninger fra Super Brugsen i Herfølge. Bestående af fiskefilet med remolade, hjemmelavet leverpostej med bacon og surt og ribbensteg med rødkål , der til blev serveret cola , mums det var godt , Peter virkede også svært tilfreds. Peter sluttede fiskeriet kl. ca. 15 og havde ca. 15 kg fisk. Med et par flotte brasen på ca. 3 kg. Vi måtte også lige se hvad det var blevet til hos mig, jeg havde et par store fisk mere så totalt flere kg. Jeg var dog ikke færdig, jeg fiskede til kl. 16. Endte med 8 brasen, to på ca. 1,5 kg fire på ca. 2,5 kg og to på de ca. 3 kg. Og en gang skaller, i alle størrelser ca. 25 kg. fisk i alt. Det var en fantastisk dag, og i skrivende stund (søndag ) er jeg stadig høj . Der er en tur mere til Tryggevælde å ,inden jule og nytårs fiskeriet i Susåen starter , nemlig på søndag den 25 nov.

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.