Mede hygge i susåen.

Så er det tid til at komme ud at fiske igen. På lørdag går turen til susåen vi mødes på P pladsen ved stryet Kl 9 30. På denne tid af året er dette stykke fantastisk. Vægte mellen 15 og 30 kg er normalt. Fiskeriet er take a part med tykke elastikker og store flåd , top 3 eller 4. Bollo og pool kan også nogle dage bruges .Majs er ofte den bedste agn. Jeg håber der er nogle friske fiskere , der er klar på lidt mede hygge . Ny fiskere og interseret er meget velkommen til at komme forbi . Det er ikke en konkurence , så der er tid til at prøve og stille spørsmål . Ønsker alle en god jul og et godt nytår.

5 replies
  1. Fossdanmark
    Fossdanmark says:

    Der kommer ingen fangst raport for i dag , for 🙁 der var ingen fisk. Jeg havde givet min søsters søn en 7 m pool i jule gave, så svoger Kim og nevø William , nevø Joachim og jeg kørte til susåen . Jeg var spændt og mega klar, men fik en dårlig fornemmelse da jeg så åen . Der var ikke meget vand men mege meget strøm. Jeg hjalp William og Joachim igang . Da de ikke havde haft så meget som et nap ,efter en halv time. Kørte jeg en tur for ar se på forholdene længere nedstrøms. Det så ikke meget bedre ud ,og da jeg kom tilbage havde de stadig ikke fanget nået. Så vi pakkede og kørte til Tryggevælde å. Der var også lav vandet og mege meget strøm, jeg pakkede dog ud og prøvede 🙂 der skulle et 15 grams plade flåd til for at holde bunden bare nogenlunde , på godt en meter vand. Ca 1,30 m. Så det var lidt op af bakke . Men Frokosten var i sær klasse , Kim havde taget gas gril med ,og der blev grillet pølser ,med alt hvad der til høre. Vi hyggede os og vejret var super. Så ok tur , men uden fisk 🙁

  2. Claus Jakobsen
    Claus Jakobsen says:

    Tidevand og vind kan have stor indflydelse på vandstanden i den fritlagte del af susåen. Da jeg kørte til lufthavnen fredag eftermiddag stod vandet 30-40cm fra kanten.. Så der kan virkeligt være store udsving i det dernede.

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.