endelig kunne det blive til en fisketur

  NY
 • 0
 • 1
 • 2
 • 3
 • 4

Så sket det endelig , en fisketur det var bare dejligt at få dyppet snøren igen. Efter flere dagen med masser af regn
blev der et ophold og jeg kunne lige finde tid til en kort tur på 1 time 15 min og jeg vil også sige at det var bidende koldt 2,5 grader …….

jeg fik listet 26 skaller og en lille brasen op i dag . godt nytår Ulrik

3 replies
 1. Fossdanmark
  Fossdanmark says:

  Sådan Ulrik , godt at se de røde ikke ikke lader sig slå ud af lidt kulde. Det var godt nok en kort tur , men på denne årstid har lidt jo også ret. Jeg glæder mig til lørdag så er det min tur.

 2. ulrik møller
  ulrik møller says:

  Hej Claus ja det var en kort tur , mørket det kom rigtigt hurtigt og kunne ikke se til sidste og når ens hænder fryser så måtte jeg stoppe . Det bliver fedt at høre fra din tur , jeg håber at få tid til at komme over til jeres dejlige vande igen . Held og lykke på lørdag

 3. Allan Nielsen
  Allan Nielsen says:

  Sådan Ulrik godt gået i dette vintervejr, og selvfølge bliver de røde ikke slået ud af af lidt kulde..;-) det er bare bage mig der hænger lidt i bremsen, sparre krudtet sammen til den nye sæson…smiler… :O)

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.