Tur nr. 55 i år og godt nytår til jer alle

  NY
 • 0
 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6

Isen var væk og de 2 juniorer fra Langeskov Tobias og Oliver var klar til en lille fisketur – fiskevandet var Frydenlund ved Langeskov.

Det var koldt, det blæst, regnede og haglede, men vi havde 3 gode timer, hvor vi fik snakket og hevet lidt fisk på land.

Den første time var meget stille med kun 1 skalle i keepnettet, vi fiskede på 4 meter dybt vand, men da der ikke skete så meget derned, prøvede vi at gå højere op i vandet og så kom der lidt gang i fiskeriet. Vi havde en del hug, men det var fra småskaller, den mindst skalle vi fangede var kun 3 cm. lang.

Som agn havde vi kun nogle selvdøde maddiker, men det virkede alligevel.

Tobias nåede desværre ikke at fange fisk, Oliver fik 10 skaller og Bjarne fik 20 skaller, så det var stille og roligt.

Godt nytår til jer alle – vi ses i 2013 husk at tilmelde jer arrangementerne der kommer her på medesiden og gerne i god tid, idet så ved arrangøren at folk er interesseret.

Med venlig hilsen

Bjarne Johansen

7 replies
 1. RB
  RB says:

  Tillykke go fangst i forhold til årstiden. Jeg er ny her på medesiden. har været ude ved Stig fra fynsmedesalg og han sagde at i to juniorer fra langeskov sikkert gerne ville have mig (Alexander 13 år) med på nogle ture så ring til mig vis i tar en tur hvor jeg må komme med. Nr. 42394041. Godt nytår

  Ps. Jeg har en 4 m pole. Jeg for en mede box og en take apart i maj efter min konfirmation så der vil jeg gerne med
  hvis i altså vil ha mig med. Er medlem af OSK (-: tillykke med fangsten endnu en gang 🙂

 2. RB
  RB says:

  Hej Tobias og oliver jeg har sendt en anmodning til dig Oliver, men kan ik finde dig Tobias da der er rigtig mange der hedder Tobias Larsen, måske kan jeg finde dig hvis du har lagt nogle fiske billeder ud 🙂 eller noget

  Og tak fordi i er så imødekommende :-)))

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.