medetur årets første dag

  NY
 • 0

Lokal sø

Mig og min bror tænkte hvad vi skulle lave årets første dag
Vi skulle selfølgelig mede fiske.

Min bror fangede kun en skalle. jeg fangede tre skaller.

Den ene var ret stor, dét er min bror på billedet.

7 replies
 1. Jakob
  Jakob says:

  Super sejt at i kommer igang med at fiske på årets første dag, hvis forsætter med at fiske mange gange i år, skal i nok blive rigtig dygtige til det. Måske vi kan mødes i Langeskov at fiske sammen,så vil jeg gerne give nogle gode råd.

  Med venlig hilsen

  Jakob Team Broowning

 2. ulrik møller
  ulrik møller says:

  Kanon drenge dejligt at se nye på medesiden og
  Rart at se i er tændt på at komme og fiske
  Og håber at i vil komme med flere gode fangst
  Rapport i 2013. Husk at tjek på medesiden da
  der kommer dato på mede dag hvor junior kan
  Mødes og få hjælp

 3. RB
  RB says:

  Hej jakob mig og min bror vil gerne fiske med dig når vi kommer lidt længere ind i det nye år. I april for jeg en mede boks og en take apart der vil vi gerne fiske med dig så ka det være du kunne give nogle råd omkring boksen og take aparten opstilling af rollers osv. Igen tak 🙂

 4. Jakob
  Jakob says:

  Jeg vil meget gerne hjælpe jer, i kan kontakte mig på min mail: joeskov@hotmail.com, der kan vi jo udveksle telefon nr og lave en aftale. Jeg synes det er hyggelig at hjælpe juniorer og give lidt erfaring fra mig. Vil lige nævne,at man jo godt kan medefiske uden en fin boks at sidde på. Jeg startede sev med en mælkekasse, hvor jeg lavede et låg til med en pude på. Jeg har en del udstyr, så i kan godt låne den dag hvor vi skal fiske sammen.

  Med venlig hilsen.

  Jakob

 5. RB
  RB says:

  Tak skal du have, jeg er nu ikke helt ny medefisker jeg har fisket mede et halvt år. Nå men mange tak! 🙂

  I denne lokale sø vi fisker i fanger vi virkelige store skaller engang fangede vi ca. 5 kg skaller på 2 timer 🙂
  tak fordi i er så imødekommende

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.