Jeg bliver så glad :-)

Køre brugere af mede siden Godt nytår. Jeg bliver så fantastisk glad , når jeg ser den aktivitet der er så tidligt på året. Der bliver fisket som var det maj måned 🙂 eller tæt på . Der bliver skrevet fiske raporter i et væk. Der bliver inviteret til med hygge og knyttet venskaber . Fuck hvor er det godt ….. Undskyld jeg mener . Det er dejligt at se alle de unge mennesker dyrke deres interesse . Forsæt endelig , hvad skal det ikke ende med. Det glæder mig specielt meget at se de unge drenge gi den gas. Og til dem vil jeg sige i skal ikke holde jer tilbage, frk på søndag i Nyborg . Selv om det er de dyre drenge fra blå stue , skal i bare møde op . Også selv om man sider på en spand med en 4 meter pool. Som jeg tidligere har skrevet her på siden . Løb jeg en dag ind i brødrene Lasse oh Jeppe . De skriver for fiskeavisen jeg har modtaget denne mail fra dem .
Hej Claus

Tak for sidst. Vi har snakket lidt om muligheden for at bringe lidt medestof i avisen til næste år. Det vi havde tænkt vi kunne gøre var at lave en lille boks om relevante mede-fangster, konkurrencer/arrangementer osv som kunne være på vores faste sider “De ferske sider” engang imellem. Tanken var at boksen kunne hedde “Medeboksen”. Vi kan sagtens tage lidt stof fra medesiden.dk men ellers vil vi gerne opfordre dig til at holde os opdateret hvis der sker noget som du synes er spændende/særlig vigtigt at få ud til de mede-interesserede. Vores mail er fiskeavisen.specimen@fiskeavisen.dk. For at skabe omtale af medesiden.dk og medefiskeriet generelt vil vi også opfordre dig og medesidens andre brugere til at indsende jeres fangster til vores ferskvands-konkurrence. Det kræver selvfølgelig en vægt på den individuelle fisk hvis man skal have chance for at vinde præmierne inden for arts-kategorierne men præmier som fx. “månedens fangstrapport” og lodtrækningspræmierne kan man sagtens vinde uden at have vejet en individuel fisk. Det ville være med til at skabe øget opmærksomhed på medefiskeriet og generere mere trafik til medesiden.dk. Der kan læses om konkurrencen her: http://www.fiskeavisen.dk/KONKURRENCER/sport_dres_specimencup.htm.

Mvh Lasse og Jeppe Højrup (som ikke er tvillinger, men brødre 😉 )
Det betyder kort og godt . At vi nu har mulighed for at få en fast spalte i fiske avisen , kaldet medeboksen. Jeg har brug for jeres hjælp til at skrive. Det man gør er at skrive sin historie , evt med billeder og sende det til fiskeavisen.specimen@gmail.com. Vi kan ikke forvente at alt hvad vi skriver bliver bragt , men kun håbe 🙂 jeg har sagt at de til en hver tid kan tage mine historier og fiske raporter her fra siden og bruge, hvis der er nået de syntes der er intersant. Hvis de ser andet her på siden vil de rette henvendelse til forfatteren og spørge om lov. Jeg forestiller mig frk. At Bjarne både før og efter skriver en historie om spring cup. At Ulrik frk. Skriver om lu i Jylland . At Karina frk. Skriver om de drenge der skal til WM at en RIkard skriver lidt om foder og en Simon skriver om sin oplevelse ved et WM hvor han placerede sig som bedste dansker nogle sinde. Det kan også være de nye fiskere og de unge der har en historie om hvordan de kom igang . Osv osv . Undskyld på forhånd hvis jeg har glemt nogle og nogen jeg har fornemmet 🙂 jeg har et brendene ønske om at dansk mede får et løft, og som vi alle ved ,løfter vi i fælleskab er der ingen grænser.

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.