Fisk i sø nr. 2.

    NY
  • 0

Tog i dag ud til en sø der normalt giver et godt skallefiskeri. Alt grejet blev pakket ud, take-a-part, net osv., og jeg var klar til at fylde nettet med fisk. Sådan skulle det ikke gå – efter ½ time uden et eneste hug, gav jeg op, pakkede grejet, og smuttede til en anden sø. Grejet var hurtigt at sætte op igen, og en foderblanding af Black Magic og Big Fish blev cuppet på det lave vand. Heldigvis var der liv i denne sø. Havde lidt halvdøde maddiker, og dem ville mikro-skallerne gerne trække i – jeg valgte dog at fiske med majs og fange de lidt større skaller, og hvis jeg var heldig – en karpe. 2 timer og 45 minutters fiskeri gav 80 skaller, i alt 4,5 kg. Tror jeg skal glæde mig over turen i dag – med den vejrudsigt DMI viser nu, går der vist noget tid inden jeg kommer ud igen…

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.