5 mand på tur

  NY
 • 0
 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5

Søndag den 6. var vi på en hurtig tur til en lille sø i ballerup.
Efter hurtigt at have fordelt pladserne gik vi igang.
Claus fiskede 4mtr pole og TAP
Joakim pole og match
Jimmy ligeledes pole og match
Kasper TAP
og jeg fiskede method feeder med pellets og boilies over mod en lille ø.

På trods af vinteren var der mange fisk, specielt småskalle. Det var tydeligt at de til start var mest aktive på de dybe pladser, men som tiden og dagen gik begyndte skallerne at stille sig på alle pladserne og det blevt et fint fiskeri.
De andre fiskede på de korte distancer, med foder og maddiker, og jeg prøvede jeg at få fat i skimmers og andre bonus fisk der kom forbi.
Efter at have frosset i 3,5 time og fanget 2 mindre skimmers, pakkede kasper og jeg sammen, mens de andre forsatte indtil det blev mørkt. – Og til slut var claus nået op på næsten 10 kg.

peter

6 replies
 1. John E.
  John E. says:

  aner ikke hvad søen hedder, men fik sidste år pakket det hele ud på pladsen overfor huset og fandt ud af at der var ca 40cm vand på 13m tap, og det syntes jeg var for lidt. så jeg pakkede sammen igen og tog videre til en kariudse sø lidt længere væk. det undrer mig at der blev fanget brasen, men positivt er det da. der er også en et par store koi i søen. foruden suder, men den er meget hårdt fisket af udlændinge der tager alt med hjem.

 2. rabjjc
  rabjjc says:

  Fished this place a few times in the last two years (Tap method waggler) lots of skimmers/bream up to ca 1kg ,roach .crayfish, been told of carp/tench and seen lots bubble activity in water.but not hooked one yet.Only ever seen local kids fishing after pike.I don’t think it’s fished much.

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.