Såsu havn

    NY
  • 0
  • 1

Mandag valgte Kasper og jeg en hurtig tur til susåen… Da vi kom frem var det tydeligt at der var rigtigt tryk på strømmen. Efter at have overvejet situationen besluttede vi at sidde lige nedstrøms nok var lige vel optimistisk, der var for mange eddies og strømmen for stærk og ureel. så vi skyndte os ned til suså havn/ udløbet af susåen…
Sidste år var der flere gode pladser på bolværket, men pga ombygning i havnen ligger 2 store både nu på disse pladser, men der er stadig 2-3 gode pladser.. og pga opsatte hegn, kan men nu uden probemer fiske TAP på den ene uden at være nervøs for cyklister.
Kasper fiskede TAP med et 8 grm rundt flåd og 16 g blad, de viste sig begge at det absolut mindste han kunne slippe afsted med, men det gik fint. Jeg fiskede med en kort bolo og et 10 grams flåd…
Efter at have fodret op med en god blanding af Rekord zilber og turbo black var vi klar. Fiskene begyndte hurtigt at komme… og det forsatte de med i de 2 timer vi fiskede…

3 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.