Junior DM på Sjælland 2013 – opdateret 31.07.2013

Opdatering 31.07.2013.

Beklager meget den lange ventetid – det har ikke været tilfredsstillende, men vi har haft nogle interne udfordringer som nu er rydtet af vejen.

Det kan hermed bekræftes, at Junior DM 2013 vil blive afholdt på Sjælland, hvor der vil være 2 sektioner i Pedersborg Sø og 2 sektioner i Tuel Sø (Søbjerg Sø).

Der vil være tvungen sektions skift, således at alle juniorerne skal have udstyr med til at så i vandet i Tuel Sø. I skal stå i vandet til lidt over knæene, men det er en rigtig god bund at stå på (meget jævnt og ingen dybe skrænter), men det vil være nødvendigt med en platform og lange bankstick – eller måske en boks med lange ben.

Ved senior DM 2012 fiskede vi begge steder og det var rigtigt godt fiskeri.

Yderligere program følger medio August, når ferien er overstået.

Held og lykke til alle jer der skal/vil deltage.

Bjarne Johansen

5 replies
 1. Fossdanmark
  Fossdanmark says:

  Det er ikke ringe , nu stopper du 😉 det har kke været nemt for Bjarne og Ulrik at finde nogen der ville afholde DM for de unge. Men som du læser , bliver der arbejdet og så snart der er nået kommer det ud.
  Det er ærgerligt at det er så svært , og også lidt irriterende . For det er svært at planlægge . Det var vel også det du mente , ik 😉
  Hvordan går det nede i Nyborg , er der gang i fiskeriet , i har jo i mange år været junior mede klub nr. 1 .
  Tak at være dig , godt du stadig er på banen. Jeg vil mega gerne høre om hvad i laver.
  Det tror jeg også andre vil , vil i ikke skrive lidt historier ?
  Så går tiden også med det , og så kommer der nok snart nået nyt om DM .
  Jeg forstår du er frustreret og med rette .

 2. ulrik møller
  ulrik møller says:

  Hej med jer. Der er fundet nogen som gerne vil holde det på Sjælland men der er lige ting som de vil have klaret først inden de melde ud det skulle gerne være i orden i starten af juni .
  Jeg ved godt at det ikke er godt at det først komme nu men vi vil gerne have at det er skifte vis øst og vest hver år , derfor må vi være lidt tålmodig , de har deres en del at slås med på Sjælland vedr vande og div ting
  Ring hvis der er noget mere

 3. RB
  RB says:

  Sker der noget vi er nogle juniorer her på Fyn der tror det slet ikke bliver til noget i år? Vil team Sorø det her eller skal nogle andre overtage. jeg har ikke været til junior dm før, men efter hvad jeg har hørt fra andre at det plejer at være planlagt et helt år før!

  Håber der snart sker noget da vi virkelig glæder os!

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.