Sommer League

Sommer League 2013

Stævneinformation:

Hejsa!

Lad jer ikke skræmme af navnet, dette er en mulighed for at komme ud og fiske, hygge og snakke. Alle er velkomne! Jeg går ud fra princippet i ”Winter League”, hvilket vil sige at alle smider en 50ér i en pulje og så går pengene ubeskåret til de bedste tre med den velkendte fordeling 50 %, 30 % og 20 %. Hvis fremmødet til et af stævnerne er stort (dvs. også hvis pladsen tillader det) vil jeg overveje flere sektioner og dermed flere præmiepuljer.
Jeg har på forhånd indgået en aftale med Nyborg Sportsfiskerforening, hvilket giver mig mulighed for at arrangere en afdeling i deres gode omgivelser ved volden. De får til gengæld lov til at afholde deres klubmesterskaber på datoerne, der er afsat. Det betyder endvidere, at jeg følger tidspunkterne ligesom en hver anden konkurrence.
Jeg har i øvrigt fået tilladelse til at bruge Odense å til en afdeling af Odense å sammenslutningen (Tak til Bjarne for at hjælpe mig med at søge om lov!).

Tiderne bliver således:
Kl. 8:00 mødes vi på parkeringspladsen (den ene eller den anden).
Kl. 10:00 har vi pakket ud og er klar til at fiske.
Kl. 14:00 slutter fiskeriet, vi pakker sammen og vejer fangster.
Der er ved at mødes kl. 8 taget højde for folk der kommer fra andre steder end Fyn, da turen hjem kan være længere. Man er selvfølgelig også velkommen til bare at kigge på!

Gebyr:
50 kr. pr. deltager

Præmier:
1. præmie 50 % af pengene.
2. præmie 30 % af pengene.
3. præmie 20 % af pengene.

Tilmelding:
Ikke noget med tilmeldingsfrister, så jeg skal hen og hive fat i folk om de kommer eller ikke kommer.
Tilmelding SKAL ske gennem kommentar på den pågældende side, dette er i forhold til antal pladser m.m. Deltagere vil løbende blive skrevet op på den pågældende side.
Hvis deltagerantallet overskrider max. så skrives reserver op..
Hver afdeling af stævnet bliver lagt op på Medesiden løbende.
OBS.
Vigtigt at sige er også, jeg skal under alle omstændigheder ud at fiske på disse datoer, så derfor bliver det til noget, uanset hvor lidt vi bliver! 😉 Jeg vil dog tage mig den frihed at kunne ændre evt. datoer, der skulle ramle ind i arrangementer i forbindelse med mit gymnasium m.m.
Spørgsmål rettes til undertegnede via PM på siden eller på mail: Morten@hjemme.dk

Datoer:
1. Vissenbjerg Skovsø (https://medesiden.dk/indhold/vissenbjerg-skovso ) D.12. maj
2. Odense Å (https://medesiden.dk/indhold/odense-a-obs-baner ) D. 9. juni
3. Ollerup (https://medesiden.dk/indhold/ollerup-s-0 ) D. 7. juli
4. Nyborg Voldgrav (http://www.medesiden.dk/indhold/nyborg-voldgrav ) D. 25. august

Fiskehilsner

Morten Kirkegård
Team Preston

6 replies
 1. Fossdanmark
  Fossdanmark says:

  Det er super godt Morten , håber der er opbakning og fiskere for nær og fjern vil dukke op. Jeg vil foreslå dig du ligger datoerne og invitationerne ind i mede kalenderen . Der foregår mange ting rundt omkring ,det er super dejligt , har hørt at Ishøj i år laver nogle ture for nyfiskere i år , Sorø har lige meldt ud med et flot program , vi er også igang i Køge , og nu sommer league på Fyn . Det er fantastisk , hvad sker der i Guds eget land Jylland ? Sikkert en hel masse men lad os høre om det ? Jeg håber meget at der også i Jylland er nogle der har tid og lyst til at gøre lidt for nyfiskere. Måske DM i jels kan skabe lidt interesse . Hvad sker der i og omkring Odense som har stor tradition for en masse aktivitet ? Nyborg har også før været et fantastisk sted at være barn og glad for fiskeri , hvordan går det hos jer ?
  Lige kort fra vores møde med Køge sportsfiskeforening , det gik godt 😉 og vi har nu en mede afdeling, Køge Mede Team . Holdet bag er Joachim , Rasmus, Daniel og jeg ( Claus) . Joachim er i fuld gang med at lave en facebook side som skal være vores tale rør til nyfiskere. Siden heder Køge Mede Team og er en åben gruppe . Ud over en masse aktivitet for ny fiskere, vil der også komme invitationer til Hyggemede ture for de voksne 😉 og junior stævner.

 2. Peter Juul Hansen
  Peter Juul Hansen says:

  God ide med stævnerne – mht. Vissenbjerg 12. maj, vær lige opmærksom på vi medfiskere næppe er de eneste ved søen i weekenden. Der er mange karpefiskere der også er ude i maj måned.

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.