Endelig fisk på land

    NY
  • 0
  • 1
  • 2

Det var ret træls vejr i morges. Havde besluttet mig for en medetur i dag, og jeg VILLE af sted. Der var ret meget is på søen, lidt snevejr og 0 grader. Jeg hoppede i mine vaders, og hakkede et bane i isen. Isen var 7-8 cm tyk, men heldigvis ved at blive blød – 10 minutter, så var pladsen klar. Jeg cuppede et par kugler Black Magic med ormestykker ved iskanten. Take-a-parte, 0,3 g´ flåd, en ormestump på krogen, og så i gang. Skallerne var meget forsigtige i starten, men stille og roligt kom der flere og flere fisk ind i foderet. Også en enkelt brasen på ca. 400 g, og en gedde på knap 1 kg. Fik i dag 128 skaller, en brasen og en gedde – ret fint fiskeri, selvom temperaturen ikke kom over 1,5 grader.

4 replies
  1. Peter Juul Hansen
    Peter Juul Hansen says:

    Satser også på en tur i morgen til en af de mindre søer i nærheden. Det skal bare være en flad/lavvandet sø med en god bestand af småfisk. Sol og 5-6 graders varme, så skal der fiskes igen. Håber også Gudenåen vågner op nu, så jeg kan nå et par ture derop inden stævnet. Samt et par aftenture til Odense Å. Jeg – og grejet – er godt nok klar efter denne lange hæslige vinter.

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.