Op ad bakke i Randers

Vi var i dag 7 mand der ville give Gudenåen chancen, på trods af en meget kold marts måned, og tilhørende manglende fangstrapporter fra det midtjyske.

Klassikeren er at fiske på Justesens plæne og pløje skaller ind, men omvendt er der også Spring Cup ved Stevnstrup om kun 3 uger, og af denne årsag valgte vi at fiske ved Stevnstrup. Derudover kom Tim & Mark fra Team Garbolino, samt Daniel fra Ålborg.

Vi fordelte os til højre og venstre for P-pladsen, og forholdene var egentlig ok: Høj solskin og lunt i vejret, svag vind (dog fra nord), pænt med flow på vandet og en smule farve i vandet.

Fiskene ville dog ikke lege med, og på trods af at TAP, bolo og feeder blev forsøgt, måtte vi alle gå tomhændet hjem. Det er dog kun et spørgsmål om tid inden fiskene begynder at tage føde til sig, som man kan se af andre fangstrapporter fra åerne er der indtil videre kun brasen der er kommet i gang. Skallerne plejer at følge kort tid efter, og de kommer nok også i Stevnstrup.

Om eftermiddagen kørte 4 mand ind til Randers by, for at se om der var gang i den derinde. Tim & Mark fiskede på Justesens plæne, mens Morten og jeg fiskede modsat. Det blev til en lille times fiskeri, dog også uden fisk her. Eneste aktivitet var Tim der fangede en havørred på indspinnet maddike. Den faldt dog af inden han fik den ind.

Men vejret var godt 😉 Og det var rart at komme igang i 2013…

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.