Mikkel viser vejen

  NY
 • 0

Mikkel på 10 år fra Herlev viser vejen. Mikkel har Cerebral Parese i mild grad, som gør at han ikke går så godt. Han er en glad lille fyr og trods hans handicap fuld af mod. Mikkel medefisker og styrer for vildt. Når han har fået sat sig på boksen, mærker han ikke at han er anderledes. Han har en 5 m pool stang hvor han monterer Line 0,14, flåd 1 grams og krog str.16. Dybden bliver nøje målt med en dybde måler. Der bliver fodret lidt og så kører det bare. Som agn bruger han maddiker eller majs. I en lille mose tæt på hvor Mikkel bor, er der godt med fisk som bider lystigt i de varme måneder. I den samme lille mose fisker vennerne fra klubben også. På en god dag fanger de 10 fisk fordelt på fem til seks børn. Det fanger Mikkel alene på en halv time. Det han gør er ikke den store videnskab, men grej og teknik skal være i orden. Det er helt lige til, enkelt og billigt at komme godt i gang med at mede fiske. Knæk og bræk.

23 replies
 1. Jakob
  Jakob says:

  Hej Mikkel.

  Det er super fin fangst du har fået så tidligt på året, når vi tænker hvor koldt det stadig er.
  Du skal bare forsætte, så skal du nok blive rigtig dygtig fisker, er jeg sikker på.

  Venlig hilsen

  Jakob Team Browning

 2. Fossdanmark
  Fossdanmark says:

  Hej tim. tak for din omtanke for mikkel. Han blev meget glad og er meget interesseret , hvad skal den koste spørger han ?
  Hej jacob. Billedet er ikke fra i år : – ) Lidt snyd , men han syntes det er mege sjovt at der er kommentar til hans fiskeri.

 3. Fossdanmark
  Fossdanmark says:

  Hvad siger du Tim er der plads i bilen til box , foder og og det du har fundet under oprydning til Køge mede team . Og mit led nr 4 fra sidste år. Og Benny hvad siger du 😉

 4. Fossdanmark
  Fossdanmark says:

  😉 Mikkel har kun pæne ting at sige om dig . Jeg har heller ikke endnu oplevet andet og vi har da tros alt sovet sammen 🙂 mikkels nye onkel Tim fra Esbjerg. Du ser hvad der er plads til , ellers får jeg resten i vidåben eller køre forbi Esbjerg . Når Carlo har ryddet op i gerragen var der vist også nået der. Flinke mennesker der over i Esbjerg.

 5. JFA
  JFA says:

  80 kg.. thank you so much, this will help us catch a lot of fish 🙂
  I’m sure the kids in Køge are as grateful as i am.
  Bye the way, its also Mikkel fishing at the frontpage

  Joacim -KMT

 6. Fossdanmark
  Fossdanmark says:

  Det går rigtig godt for Køge Mede Team , i går fik vi 80 kg. Foder af onkel Tim fra Esbjerg . I dag skulle jeg i Sport Dres for at købe de sidste små ting , det endte med at blive til meget . Agn bøtter 10 stk. foder baljer 10 stk. krog løsere 20 stk . Flåd bly osv. Jeg fik det hele , så godt som gratis 😉 stor tak skal lyde til Cris i Sports Dres .
  Jeg er overvældende over den gavmildhed der er til vores ide, alle steder fra. Skulle der side en eller flere der ude , og tænke i de baner med at starte nået op for nyfiskere . Så tøv ikke det er mega sjovt og gir god mening med livet 😉
  Vi har møde på onsdag i KMT hvor vi skal planlægge foråret, programmet vil være at finde på Køge MedeTeam på facebook.

 7. Fossdanmark
  Fossdanmark says:

  Jeg er lige blevet ringet op af en meget ophidset medefisker . Han var meget sur over , at jeg underbød de priser der er sat på brugtmarket ,og at mine bud var til grin lave, han fortalte mig at mange var sure på mig, af den grund. Han nåde dog at rose det arbejde vi har i gang , og tak for det. Jeg har ingen interesse i at gøre nogle sure og ingen interesse i at brugt/ nyt grej ikke bliver solgt så andre kan få glæde af det. Jeg har heller ingen interesse i , at sælger ikke får så meget for sine ting som muligt. Jeg har selv erfaret, at den pris jeg kunde få for grej, ikke var det jeg selv havde regnet med. Men det er vel det der heder at handle. Medefiskeren der ringede følte sig til grin og for det vil jeg gerne undskylde og hvis der er andre der føler at jeg har påvirket deres salg negativt vil jeg også gerne undskylde . Det er et lille land vi bor i , men kulturen er dog meget forskellig og meningerne mange. I dette tilfælde , ga jeg mit bud i telefonen for at ungås problemer , da jeg syntes priserne var meget for høje . Men der var det vist for sent ;-( undskyld.

 8. bennymus
  bennymus says:

  Jeg kan ikke se der er noget at undskylde for..Som selvstændig vindues pudser bliver jeg underbudt hele tiden…Jeg er helt på linje med søren. Kan man ikke få sin pris, så sig nej tak

 9. timpe
  timpe says:

  just how little second had gear fetches. even when almost new and almost never used you are very lucky to get half the purchase price.. thats life and i think its good as the yougsters can pick up a bargain.

 10. John E.
  John E. says:

  hvis jeg satte grej op på forum til salg så ville jeg enten sætte en fast pris
  og når jeg sætter en fast pris på en vare så er den ikke er til debat,
  derimod kan jeg vælge hvis ikke varen bliver solgt at sætte en lavere pris på et senere tidspunkt.

  eller som jeg senest har gjort givet mit tlf nr. og en ca pris
  istedet for at sætte en fast pris, hvilket burde invitere folk til at ringe og få en snak om det.
  og det har jeg gjort netop for at undgå disse “pricetrolls”

  ville jeg derimod starte en budkrig online så ville jeg sætte en auktion op.
  med en fast minimum pris som start der så kunne bydes op.

  personligt syntes jeg det er vildt irriterende at den salgs-annonce man har været lang tid om at komponere
  forsøges gjort til en hollandsk auktion hvor det tilsyneladende gøres til en sport at nedbyde varen man forsøger at sælge.

  det er hamrende irriterende at se en “nosy” tastaturkriger køre frem med alternative indkøbssteder der ved nærmere øjekast fx er reklamer for udenlandske forretninger hvor transport osv ikke er indberegnet.

  Det kan undertiden virke som om det hele drejer sig om er at irritere en sælger eller spille kæphøj på bekostning af en sælger og den pris han har sat´.
  jeg syntes det er at forplumre en ærlig sælgers forsøg på at sælge en vare videre vel vidende at vedkommende ved salget max får 1/3del af indkøbsprisen og nogen gange mindre for det han sælger.

  jeg kan ikke se hvad den slags skal til for,
  men det kan være disse prispolitiets spydspidser kan redgøre for det på en mere intelligent måde end hidtil
  bare gå igang

 11. Søren
  Søren says:

  Nu har jeg efterhånden købt og handlet en hel del på bla den blå avis og jeg har ALDRIG givet den pris der har været slået op. Er det ik meget normalt at man handler om prisen? Mange sætter jo selv prisen alt for højt fordi de ved at så har de lidt at gi af

 12. Struck
  Struck says:

  Jeg synes ofte at priserne på brugt medegrej er skyhøje…

  Jeg kan godt blive forarget til tider når jeg kigger på brugtmarkedet…
  Der er jo ingen af os der lider nød, så hvorfor ikke komme af med sit grej så andre kan få glæde af det..?
  Det er min indstilling til det…

  Der er ingen sport i at have en masse grej liggende som ikke bliver brugt, få hellere ryddet op, sæt nogle ordentlige priser på og kom af med grejet…

  Hvis man ville, kunne man jo sammenligne med nutidens brugtbiler…
  Det er der vist ikke mange håndører i…

  Men vi har alle ret til vores egen holdning…

 13. John E.
  John E. says:

  hvis man syntes at prisen der sættes af ejeren er for høj
  så kan man jo lade være med at byde!
  hvad er meningen med at linke til udenlandske sider hvor prisen incl. transport
  enten ender i en pris der er højere eller lige ved? andet end cikane?
  jeg er nok modsat jer når jeg mener at der på en måde er noget mærkeligt i at en
  sprit ny stang der aldrig har været brugt automatisk skal sættes ned til 1/3 af butiskpris
  hvad er årsagen til denne devaluering? ligger der en reel forvandling af produktet til grund for denne devaluering? nej vel, den består udelukkende i hovedet på “brugtkunden” og forstørres åbenbart på underlig vis når flere brugtkunder har mulighed for at se og byde på den samme nye brugte stang.
  et mærkeligt omvendt fænomen, der i virkelighedens verden ikke kender sin lige.
  men lad os bare tage et brugt bilkøb som eksempel, hr A tager søndg formiddag ud for at se på brugte biler og ankommet hos den lokale brugtbil forhandler ser han på en bil han syntes er flot. Prisen er selvom bilen kun har kørt 1000km for høj syntes han, da den står til 1/3 af nyprisen, (prøv at se om i kan finde en bil der matcher dette) han bliver fuldstændig uden at have snakket med sælgeren, så oprørt over prisen at han med det samme kører hjem og fabrikere et stort skilt hvorpå der står at man ved import fra Tyskland kan få samme bil fra ny til 2/3del af ny prisen. og med det stiller han sig så op ved siden af den bil han ikke vil købe til en 1/3del af nyprisen selvom den kun har kørt 1000km.
  de fleste bare nogenlunde fattede mennesker kan vel blive enige om at hr.A er en smule ilter ikke sandt?

  men lad os tage tilbage til den almindelige brugtpris på 1/3del som udgangspunkt.
  hvad er årsagen til at en stang der ellers er spritny men ikke befinder sig i en butik men allerede har gennemgået et køb, automatisk skal nedsættes med 2/3dele.?
  1. er det fordi butikspriserne er for høje og ikke svare til produktets pris?
  2. er det bare en forestilling i brugtkundernes hoved, der bliver til en kollektiv enighed?
  3. er det den manglende graranti på produktet?

  personligt er jeg af den mening at butiksprisen ret beset er fair, produktet ender i butikken til den pris det har fordi det er muligt, at få solgt det til den pris det har, havde prisen været over var produktet ikke blevet indkøbt og efterfølgende solgt.
  næstefter dette så er jeg af den overbevisning at garantien er til at dø af grin over, med mindre der er tale om en TAP fra enkelte mærker,, moderne kulfber klinger på fx matchstænger brækker ikke ved alm brug, ligeledes går hjul heller ikke i stykker inden for garantien med mindre man sætter afsted for at ødelægge hjulet. og tilbage står så det med den kollektive forestilling om at ejeren af et stykke grej må acceptere en devaluering af sit indkøbte grej i det øjeblik han passere dørtærsklen til butikken på vej hjem.
  har hans grej reelt forandret fysik nej vel!
  det har kun forandret sin fiktive værdi, og den forandring er sket i hovedet på evt. fremtidige brugt kunder
  og så spørger jeg disse brugt kunder, hvad får jer til at devaluere et sådant stykke grej og hvad får jer til at til at devaluere det med den faktor i gør det med. der må vel være et kriterium hvis ikke alt simpelthen er relativt og den samme stang valueres forskelligt alt efter hvem indehaveren er.
  er devaluerings kriterium virkelig så simpelt at der devalueres fordi det er muligt?
  og er faktoren det gøres med så simpel, at når devaluering er muligt så kan man jo ligeså godt gøre det til en kollektiv sport at presse citronen en ekstra gang og i sidste ende gøre det hele relativt og afhængigt af hvem der sælger.
  hvoffor er det ellers acceptabelt at hr.A stiller sig op med et skilt der henviser til andre steder at købe grej?

 14. Kærgaard
  Kærgaard says:

  Lidt træls, at denne diskussion skal ligge inde under Mikkels fine fisketur fra sidste år.
  Men jeg kan overhoved ikke se hvor du vil hen John. I min optik vil man sælge et produkt, når man sætter en ting til salg. Man har altid en lille idé om hvad man gerne vil have for den, men tit og ofte stemmer dette skøn ikke altid overens med hvad andre mener den er værd.
  Desuden mener jeg, man altid har lov til at byde på det. Hvad hvis sælger ubevidst har sat varer for høj? Det kan overhoved ikke få mit pis i kog, at folk som “skambyder”. Har ligeledes meget sværd ved at respektere de sælgere, som bliver fornærmet, hvis man tilbyder en pris som er noget under det han forventer at få.
  Som Kasper Struk skriver, bemærker jeg ofte på forskellige sider, at uvidende folk, køber brugte ting, til en alt for høj pris! Her kan jeg dog blive lidt pigesur. Men den tar’ vi en anden dag.
  Til sidst vil jeg bare gøre opmærksom på, at de brancher jeg kender, vil kunden altid har den laveste pris, om “skambyder” ALTID.
  Så op med humøret (: . Det jo heller ikke forkert at afslå et bud som men mener det for lavt.
  Casper

 15. Fossdanmark
  Fossdanmark says:

  Det er også 😉 min fejl at snakken om grej , priser og uenighed her om er havnet her. Mikkel syntes sjovt nok John har ret et langt stykke af vejen. Mikkel sælger det meste af hans legetøj på den blå avis. Og bliver lidt trist når prisen er i hans øjne er for lav 🙂 . Det vi kan konstatere er at ikke alle er enige om hvordan man handler brugte / næsten nye ting på nettet. Det vi kan gøre i frem tiden er klart at udtrykke om der må bydes eller ej. Men mening er helt klar , jeg vil til en hver tid alle steder jeg handler prutte om prisen. Når jeg ser tilbage har jeg i starten her på medesiden købt for dyrt , men har lært af det. Vi ved jo godt at lige så snart en ny bil køre ud fra forhandlerne er den faldet i pris. Vi ved også godt at priser på grej , selv om det ikke har været brugt ikke kan sælges for mere end max det halve, brugt grej mindre. Men hvis man er en dygtig sælger kan man måske få mere, hvis køberen ikke er så dygtig. Vinteren har været lang måske vi bare keder os. Nu er vejret godt og fiskene spiser , så nu er alle glade.

 16. Fossdanmark
  Fossdanmark says:

  Det er helt vildt 😉 jeg er tør for ord , tak tak . Vi er jublende lykkelige i KMT for din hjælp og støtte. Det forpligter og vi vil gøre alt for at det bedste ud af det. Hvad der ikke kan komme over næste weekend henter jeg selv når jeg køre til vidåen. Skal du fiske lu i vidåen ?

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.